BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Yasin Sülün ile yollarını ayırdı

Beşiktaş Yönetimi geçen haftalarda Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasından sonra Sergen Yalçın ile anlaşarak önemli bir adım attı. Siyah beyazlı yönetim bu kez de alt yapı sorumlusu Yasin Sülün ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Beşiktaş Yasin Sülün ile yollarını ayırdı

Beşiktaş'ta teknik direktör sorununu Sergen Yalçın ile çözen yönetim şimdi de alt yapı için kolları sıvadı. Yönetim, alt yapı sorumlusu Yasin Sülün ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Yasin Sülün  "Ayrılık şekli etik olmadı. Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. Dün insan kaynaklarından bir kadın arkadaşımız aradı ve görevimize son verildiğini; birkaç evrak imzalamamız gerektiğini söyledi. Bu hiç yakışmadı. Ben isterdim ki yöneticiler beni arasın ve konuşsun. 12 yaşından bu kulübün kapısından içeri girdim. Önemli başarılarda benim de alın terim var" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın için övgü dolu sözler

Sergen Yalçın'ın teknik direktör olarak Beşiktaş'ta başarılı olacağına inandığını söyleyen Sülün "Sergen Ağabey camianın sevdiği ve saygı duyduğu birleştirici bir isim. Altyapıdan gelen oyunculardan da mutlaka faydalanacaktır. Kaleci Ersin, Rıdvan, Erdoğan ve Kerem'e de şans verecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER