SPOR MEDYASI

Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçları, naklen ve HD kalitesi farkıyla sadece D-Smart izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçı hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Play-Off rövanş maçlarına çıkacak, Türkiye bu heyecanı D-Smart'ta yaşayacak. Beşiktaş-Tromsö ile Trabzonspor-Kukesi karşılaşmaları, 29 Ağustos Perşembe akşamı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. 
 
Trabzonspor – Kukesi rövanş maçı, 29 Ağustos Perşembe, saat 19.30'da HD kalitesiyle D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2'de izleyicilerle buluşacak.

Arnavutluk ekibi Kukesi'yi deplasmanda 2-0 yenerek rövanş öncesi büyük avantaj sağlayan Trabzonspor, kendi evinde oynayacağı maç ile tur atlamayı hedefliyor.

Beşiktaş – Tromsö rövanş maçı, 29 Ağustos Perşembe, saat 20.30'da HD kalitesiyle D-Smart 77. Kanal Smart Spor'da naklen yayınlanacak.

Norveç'te oynanan ilk maçta öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanşta yeterli skoru elde edip, adını gruplara yazdırma hedefiyle mücadele verecek.

"Maç önü" programı ile önemli isimler D-Smart yayınına konuk olurken, maç sonunda da röportajlar ve değerlendirmeler "Maç sonu" programında izleyicisiyle buluşacak.  
 
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER