DİĞER HABERLER

Beşiktaş transfer yapacak mı?

Beşiktaş Basketbol Takımı başantrenörü Erman Kunter, THY Euroleague’de oynanacak olan Fenerbahçe Ülker maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş transfer yapacak mı?
Haber1903′e konuşan ve sakat oyuncularının uzun zamandan sonra takıma döndüğünü dile getiren Kunter; "Takımımıza takviye düşünüyoruz. Onun ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sakat oyuncular geriye dönmeye başladı. İlk defa uzun zamandan sonra sakatlıktan dolayı takım ile çalışamayan oyuncularımız takım ile birlikte çalışmalara başladı. Bunlar bizi sevindiriyor" dedi.

Büyütülecek bir kriz içerisinde olmadıklarını dile getiren Kunter; "Maçtan sonra yaptığım bazı yorumlar yanlış anlaşılmış. Bizim teknik anlamda bir çok yerde problemimiz var. Tam takım çalışamadık, bazı oyunculardan beklediğimiz performansı alamadık. Bunun dışında bizim başka problemlerimiz yok. Bizim para sıkıntımız yok. Galatasaray’ın kız ve erkek takımının 20 milyon $ gibi bir bütçesi olduğunu duydum. Bizim eski dönemden kalma borçlarımız var. Her yerde olan ufak tefek sıkıntılar bazen bizde de oluyor ama büyütülecek bir kriz içerisinde değiliz. Bizim daha çok teknik anlamda sıkıntılarımız var. Sakat oyuncuların aynı pozisyonda olması bizi çok zorladı. Sakatlanan oyuncuların oynadıkları bölge farklı olsaydı o zaman bu durumu idare edebilirdik" diyerek sözlerini tamamladı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER