BEŞİKTAŞ

Beşiktaş taraftarına Konya şoku!

Torku Konyaspor yönetimi, şampiyon Beşiktaş ile sahasında oynayacakları maç için en düşük bilet fiyatını 350 lira olarak belirledi!

Beşiktaş taraftarına Konya şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u sahasında 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, ligin son haftasında Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacak.

Konyaspor yönetimi ilk olarak maçın bilet fiyatlarını 30 ila 90 TL arasında belirlemişti. Ancak maçın oynanacağı gün çarşamba günününe alınınca Torku Konyaspor yönetimi bilet fiyatlarını iptal etti.

Konyaspor, bugün bilet fiyatlarını açıkladı ve ilk önce açıkladığından çok farklı bir fiyat ortaya çıkararak skandala imza attı. Yönetim daha önce 30 TL olan belirlediği en düşük bilet fiyatını tam 350 TL olarak belirledi! Şampiyon olan takımlarını desteklemek isteyen Siyah-Beyazlı taraftarların ise 455 TL ödemesi gerekiyor. Diğer kategori bilet fiyatları ise 475 ve 500 TL olarak belirlendi.

İki takım Ziraat Türkiye Kupası'nda da karşılaşmış ve o zaman en düşük bilet fiyatı 10 en yüksek bilet fiyatı ise 100 TL olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER