SİVASSPOR

Beşiktaş - Sivasspor maçının golleri ve geniş özeti

Sivasspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve Tamer Tuna sonrasındaki ilk maçında 3 puana uzandı. Beşiktaş ise son 4 haftadaki üçüncü mağlubiyetini aldı. Sivasspor'un Robinho ile attığı gol, Beşiktaş'ın da kazandığı bir penaltı, VAR uyarıları sonrasında iptal edildi.

Beşiktaş - Sivasspor maçının golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında ağırladığı Sivasspor'a 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu.

Sivasspor'un Robinho ile 69'da attığı gol VAR incelemesinin ardından iptal edilirken Beşiktaş'ın 75. dakikada kazandığı penaltı da yine VAR incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Beşiktaş, ligde son 4 haftadaki üçüncü mağlubiyetini alırken Tamer Tuna'yla yollarını ayıran Sivasspor, 4 maç sonra 3 puanı hatırladı.

Beşiktaş Sivasspor maçının fotoğraflarıBeşiktaş Sivasspor maçının fotoğraflarıBeşiktaş Sivasspor maçının fotoğraflarıBeşiktaş Sivasspor maçının fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

SİVASSPOR VAR'A TAKILDI...Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, VAR kararı ile pozisyonda Robinho'nun ofsaytta olduğunu belirtti ve atılan golü geçersiz saydı.

VAR BU KEZ PENALTIYI İPTAL ETTİ...Beşiktaş, 75. dakikada penaltı kazandı ancak Yaşar Kemal Uğurlu, VAR incelemesi sonrasında iptal etti. Mustafa Pektemek'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma için VAR sistemi ofsayt kararı verdi ve penaltı iptal edildi.

Sivasspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 14'e yükseltti. Ligde oynadığı son dört maçında üç mağlubiyet alan Beşiktaş ise haftayı 18 puanla kapadı.

Siyah-beyazlılar milli ara sonrasında Ankaragücü'ne konuk olacak. Sivasspor ise Rizespor'u ağırlayacak.

BEŞİKTAŞ: 1 - 2 :SİVASSPOR

Ve maç sona erdi.

90+7. dakika: Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında sol çaprazda buluşan Güven Yalçın'ın gelişine yerden çektiği şut kaleci Tolgahan Acar'da kalıyor.

90+5. dakika: Delvin Ndinga'nın ceza sahası yayı dışından sağ çaprazdan çektiği şut savunmadan dönüyor.

90+2. dakika: Muhammet Demir'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Douglas'ın ortası etkisiz oluyor.

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna en az 8 dakika ilave ediliyor.

87. dakika: Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde Hakan Arslan'a arkadan sert müdahalede bulunan Enzo Roco, sarı kart görüyor.

85. dakika: Demir Grup Sivasspor takımı karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Ziya Erdal'ın yerine Uğur Çiftçi'yi oyuna alarak kullanıyor.

84. dakika: Enzo Roco'nun attığı pası araya girerek kesen Robinho, ceza sahası dışından sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak bu şut savunmaya çarpıp kornere çıkıyor.

82. dakika: Mustafa Pektemek'in pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Ryan Babel için ofsayt bayrağı kalkıyor.

81. dakika: Muhammet Demir'in pasına sol kanatta hareketlenen Robinho için ofsayt bayrağı kalkıyor.

80. dakika: Ryan Babel'in ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

77. dakika: Beşiktaş takımı karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Pepe'nin yerine Enzo Roco'yu oyuna alarak kullanıyor.

74. dakika: Mustafa Pektemek'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma için VAR sistemi ofsayt kararı veriyor.

72. dakika: Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde Gabriel Torje'ye sert müdahalede bulunan Domagoj Vida, sarı kart görüyor.

71. dakika: Gabriel Torje'nin sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Robinho'nun kafa vuruşunda top ağlarla buluşuyor ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu, VAR kararı ile pozisyonda Robinho'nun ofsaytta olduğunu belirtiyor ve atılan golü geçersiz sayıyor.

70. dakika: Topsuz alanda birbirlerine fiziki müdahalede bulunan Dorukhan Toköz ve Hakan Arslan, sarı kart görüyor.

68. dakika: Beşiktaş yarı alanının ortalarında sağ kanatta Douglas'a arkadan sert müdahalede bulunan Ricardo Quaresma, sarı kart görüyor.

66. dakika: Demir Grup Sivasspor takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını Arouna Kone'nin yerine Muhammet Demir'i oyuna alarak kullanıyor.

64. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortasını kaleci Tolgahan Acar uzaklaştırıyor.

62. dakika: Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Ricardo Quaresma'nın orta şut karışımı yaptığı vuruş yan direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

60. dakika: Beşiktaş, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Atiba Hutchinson'ın yerine Dorukhan Toköz'ü oyuna alarak kullanıyor.

58. dakika: Beşiktaş takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Oğuzhan Özyakup oyundan çıkarken yerine Mustafa Pektemek giriyor.

56. dakika: Emre Kılınç'ın yerden pası ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Gabriel Torje'nin gelişine çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

54. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortasını Demir Grup Sivasspor savunması ön direkte kafayla uzaklaştırıyor.

52. dakika: GOOOLL!! Demir Grup Sivasspor, Emre Kılınç'ın attığı golle 2-1 öne geçiyor. Oğuzhan Özyakup'un Pepe'ye attığı pası araya girerek kesen Emre Kılınç, sol çaprazdan ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden şutunu çekiyor, bu şut kaleci Tolga Zengin'in solundan ağlarla buluşuyor.

47. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortası Atiba Hutchinson'ın kafasından sekip oyun alanının dışına çıkıyor.

46. dakika: İkinci yarı Demir Grup Sivassporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

45. dakika: Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona eriyor..

44. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

43. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner Erkin'in ortasını Demir Grup Sivasspor savunması uzaklaştırıyor.

42. dakika: Emre Kılınç'ın pası ile ceza sahasının hemen içinde sol çaprazda topla buluşan Robinho'nun çektiği şut kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

41. dakika: Oğuzhan Özyakup ile verkaça giren Güven Yalçın'ın ceza sahası yayı dışından sol çaprazdan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

40. dakika: Oğuzhan Özyakup'un pası ile kaleye yaklaşık 30 metre mesafede sağ çaprazda topla buluşan Pepe'nin çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

38. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Gabriel Torje geçiyor. Torje'nin ortasını Beşiktaş savunması uzaklaştırıyor.

36. dakika: Ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner Erkin'in çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

34. dakika: Sağ çaprazdan ceza sahası içerisine hareketlenen Güven Yalçın, David Braz'ın sert müdahalesi ile yerde kalıyor. Beşiktaş takımı çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak.

32. dakika: Emre Kılınç'ın ortası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Gabriel Torje'nin gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

30. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Gabriel Torje geçiyor. Torje'nin ortasını kaleci Tolga Zengin yumruklayarak uzaklaştırıyor.

27. dakika: David Braz'ın kendi yarı alanından gönderdiği uzun pasa Beşiktaş yarı alanının ortalarında hareketlenen Arouna Kone için ofsayt bayrağı kalkıyor.

25. dakika: Karşılaşmada 25 dakikalık bölüm geride kalırken Beşiktaş'ın topla oynama oranında %68'e %32 üstünlüğü bulunuyor.

19. dakika: Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Ricardo Quaresma, topu arkadaşlarına göndermek istiyor ancak araya giren Demir Grup Sivasspor savunması tehlikeyi uzaklaştırıyor.

13. dakika: GOOOLL!! Demir Grup Sivasspor, David Braz'ın attığı golle skoru 1-1'e getiriyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Robinho geçiyor. Robinho'nun ortası ile arka direkte buluşan David Braz'ın kafa vuruşu çizgi üzerinde bulunan Pepe'nin müdahalesine rağmen ağlarla buluşuyor.

10. dakika: GOOOLL!! Beşiktaş, Güven Yalçın'ın attığı golle 1-0 öne geçiyor. Pepe'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, ortasını arka direkte bulunan Güven Yalçın'a yapıyor. Bu ortaya iyi yükselen Güven Yalçın'ın kafa vuruşu kaleci Tolgahan Acar'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluşuyor.

6. dakika: Savunmadan seken topla ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Ziya Erdal'ın çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

4. dakika: Bu dakikalarda her iki takım da pozisyon bulmakta zorlanıyor.

1. dakika: Karşılaşma Beşiktaşlı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER