BEŞİKTAŞ

Beşiktaş - Olympiakos Ryan Babel'in golü (İZLE)

Ryan Babel’in Olympiakos’a attığı gol (İZLE), Ryan Babel’in Beşiktaş golleri, Beşiktaş - Olympiakos Ryan Babel'in golü

Beşiktaş - Olympiakos Ryan Babel'in golü (İZLE)

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş - Olympiakos maçında Ryan Babel siyah beyazlıları 2-0 öne geçiren isim oldu. Beşiktaş - Olympiakos Ryan Babel’in golü...

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş konuk ettiği Olympiakos karşısında müsabakaya fırtına gibi başladı. 10. dakikada Aboubakar’ın golüyle 1-0 öne geçen siyah beyazlılar, 22. dakikada Ryan Babel ile farkı 2’ye çıkardı.

Aboubakar’ın kırmızı kart gördüğü pozisyon

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş, Olympiakos karşısında Ryan Babel’in golüyle 2-0 öne geçti. 22. dakikada sahneye çıkan Hollandalı futbolcu ceza sahası içinden yaptığı şık vuruşla Olympiakos kalecisi Leali’yi mağlup etti. Karşılaşma öncesinde sakatlığı nedeniyle ilk 11’de olup olmayacağı belirsiz olan yıldız futbolcu Şenol Güneş tarafından sahaya sürüldü ve 22. dakikada attığı golle takımını 2-0 öne geçti.

Güntekin Onay’dan Beşiktaş isyanı

Ara transfer döneminde Deportivo’da sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş’a gelen ve takıma katıldığı günden bu yana performansıyla Şenol Güneş’in vazgeçilmez isimlerinden biri olan Ryan Babel, Olympiakos’a attığı golle siyah beyazlı formayla Avrupa kupalarında ilk golünü attı.

Quaresma'ya yapılan hareket penaltı mı?

Ryan Babel Beşiktaş formasıyla ise toplamda 3. golüne imza attı. Ryan Babel Beşiktaş formasıyla bundan önce attığı 2 golü Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor ve Alanyaspor ağlarına gönderdi. Hollandalı futbolcunun Deportivo’da geçirdiği yarım sezonda 4 golü bulunuyor.

Vodafone Arena'da dev koreografi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER