BEŞİKTAŞ

Beşiktaş - Olympiakos maçında Aboubakar'ın golü

Aboubakar’ın Beşiktaş’ta attığı goller, Aboubakar’ın Vodafone Arena’da Olympiakos’a attığı gol (İZLE), Beşiktaş - Olympiakos maçında Aboubakar'ın golü

Beşiktaş - Olympiakos maçında Aboubakar'ın golü

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş, Olympiakos’u Vodafone Arena’da konuk etti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve müthiş bir atmosferin oluşturulduğu müsabakada siyah beyazlılar Aboubakar’ın erken golüyle 1-0 öne geçti.

Beşiktaş - Olympiakos Vodafone Arena’da oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında siyah beyazlılar golcü oyuncu Aboubakar ile 1-0 öne geçti. Rakip sahada baskı kurduğu sırada Olympiakos savunması çıkmaya çalışırken, Oğuzhan mükemmel bir şekilde kayarak topu aldı ve yanındaki Talisca’ya verdi. Sağ kanatta ortalayan Talisca’nın gönderiği topu kafayla ağlara gönderen Aboubakar, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş - Olympiakos Ryan Babel'in golü (İZLE)

Olympiakos karşısında ilk maçta da takımın tek golünü kaydeden Aboubakar, böylelikle son 8 maçta 7. golüne imza atmış oldu. Beşiktaş’ın bu sezon Avrupa kupalarındaki en golcü ismi olan Kamerunlu forvet, 6. golüne ulaştı.

Aboubakar’ın kırmızı kart gördüğü pozisyon

Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig’de ise 18 maçta 6 gol atarken, toplamda ise 13 gole imzasını attı. Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Benfica ve Napoli maçlarında son dakikalarda attığı hayati gollerle takımını sırtlayan Aboubakar, hafta sonu ligde Kayserispor maçında ortaya koyduğu performans ve attığı 2 golle de yıldızlaşmıştı.

Quaresma'ya yapılan hareket penaltı mı?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER