BEŞİKTAŞ

Beşiktaş OHAL ilan etti!

Beşiktaş'ta kart cezası sınırında 3 ismin bulunması teknik direktör Şenol Güneş’i harekete geçirdi.

Beşiktaş OHAL ilan etti!

Spor Toto Süper Lig’de yarın Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar’da, kart cezası sınırında 3 ismin bulunması teknik direktör Şenol Güneş’i harekete geçirdi.

Dün yapılan takım çalışması öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, başına Kara Kartal’ın simge isimlerinden İbrahim Üzülmez’in gelmesinin ardından; Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Bursaspor’u kayıpsız geçen Ankara temsilcisine oldukça dikkat etmeleri gerektiğini söyleyen Güneş, “Rakibimiz ilk yarıyı düşme hattında tamamlamıştı. Ancak şimdi oldukça başarılı bir görüntü çiziyorlar. Onları kesinlikle küçümsemeden sahaya çıkın ve en iyi bildiğiniz şeyi yapın yani kazanın!” sözlerini sarf etti.

Şenol Güneş Quaresma taktiğini hazırladı

‘Artık kolay maç yok!’

Yarın akşam çıkacakları maç sonrasında sırasıyla; Fenerbahçe, Eskişehir, Rize ve Trabzon’la karşılaşacaklarını söyleyen 63 yaşındaki teknik adam, “Fenerbahçe’yle zirve için yarışacağız. Eskişehir ve Rize de ligin alt sıralarında yer alan takımlar... Trabzonspor ne kadar formda olmasa da her zaman dikkat etmemiz bir takım... Bu periyottan ne kadar az kayıpla ayrılırsak şampiyonluk yolunda bizim için o kadar iyi olur” diyerek hedeflerini belirledi.

‘Kart görmek yasak!

Gomez, Beck ve İsmail kart konusunda özel olarak Şenol Güneş tarafından uyarıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER