SÜPER LİG

Beşiktaş o haberi yalanladı

Beşiktaş'ın iki yeni transferi Jose Sosa ve Demba Ba'nın adının geçtiği AMK Gazetesi'ndeki habere Beşiktaş'tan açıklama geldi.

Beşiktaş o haberi yalanladı
Beşiktaş Kulübü, bir gazetede yayınlanan "Tesislerde olaylı gece" başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı. 

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"AMK Gazetesi'nin bugünkü sayısında yer alan ve futbolcularımız Demba Ba ile Jose Sosa'nın adının geçtiği haber tamamen gerçek dışıdır. Kulübümüzün imajını zedelemeye yönelik ve hiçbir gerçekliği bulunmayan bu gibi haberleri maksatlı bulmaktayız.

Kulübümüzde ve Futbol A Takımımız'da her şey yolunda giderken bu tip haberlerin yapılması düşündürücüdür.

Taraftarlarımızdan böylesi gerçek dışı haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz.

Saygılarımızla" 

İŞTE O YALANLANAN HABER;

AMK 'sinden Ersoy Özdem'in haberine göre; Nevzat Demir Tesisleri'nde önceki gün kilit kavgası yaşandı. Geçen sezon tesislerde yaşanan Tv hırsızlığı ve makarna hırsızlığından dolayı tesislerde 1 yıldır tüm dolaplar kilitleniyordu.

Önceki gece Demba Ba, Sosa ve tesislerde kalan genç oyuncuların gece karınları açıktı ve birşeyler yemek istediler. Meyve ve gıda dolaplarını kilitli gören yıldızlar "Burası askeri kamp mı" diyerek demir makası ile kilitleri kırdılar.

TESİS MÜDÜRÜ ÇILDIRDI

Tesislere gelerek olayları öğrenen tesis müdürü Turgut Akhan çıldırdı. Akhan, yardımcısı İlker Yılmaz ve idari menecer Levent Gökçeoğlu'ndan konuyla ilgili bilgi aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER