BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Mehmet Topuz kabusunu yaşamak istemiyor

Beşiktaş yönetimi, Gökhan Gönül transferinde ikinci bir Mehmet Topuz vakası yaşamak istemiyor!

Beşiktaş Mehmet Topuz kabusunu yaşamak istemiyor

Gökhan Gönül'e ıslak imza attırmadan transferi açıklamak istemeyen Beşiktaş Kulübü, işleri Mehmet Topuz olayına döndürmek istemiyor.
 
Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitmesinden sonra oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile temasa geçen ve her konuda anlaşan Siyah Beyazlılar Milli sağ bekin de tamam diyerek ıslak imza atmasıyla resmi açıklamayı yapacak. 

Ancak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı geçmiş yıllarda olduğu gibi son dakikada yeni bir hamle yaparak oyunculara imza attırdığına ve gündem değiştirdiğine dikkat çeken Yönetim, Gökhan Gönül'ün ıslak imzası olmadan bu transfere bitti gözüyle bakmıyor.

GÖKHAN GÖNÜL İMZAYI ATTIĞI AN KAMUOYUNA AÇIKLANACAK

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül hakkında konuştu

Transferlerde menajer imzalarının değil, oyuncunun kendi imzasının geçerli olduğunu belirten Beşiktaş Yönetimi sadece; tecrübeli sağ bekin kendisinin imza atması halinde transferi kamuoyuna açıklayacak.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN İMZASI YOK

Bu konuda daha önce yaşanan Mehmet Topuz örneğini veren Siyah Beyazlı Yönetim ''Menajer ile anlaştık, ancak Gökhan Gönül'ün kendi imzası olmadan bu transfer bitti gözüyle bakmayız. Daha önce Aziz Yıldırım'ın bu tarz transferlerde nasıl bir yol izlediğini biliyoruz ve o yüzden oyuncunun ıslak imzası olmadan bu iş bitti demeyiz'' diyerek Gökhan Gönül transferine temkinli yaklaşmayı sürdürüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER