BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Mecnun Otyakmaz'a tepki gösterdi

Beşiktaş Kulübü, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a tepki gösterdi...

Beşiktaş Mecnun Otyakmaz'a tepki gösterdi

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş maçı sonrası gazetecilerler bir araya gelmiş ve "Beşiktaş'ta bütün futbolcular iyi. Hangisine b.. atacaksın? En kazması Necip" sözlerini sarf etmişti.

RESMİ SİTEDEN CEVAP VERİLDİ

Otyakmaz'ın yanında olmasına rağmen o anda herhangi bir cevap vermeyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından sert eleştirilere maruz kalmıştı. Siyah Beyazlı kulüp, bugün resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

"Dün Sivasspor Başkanı Mecnur Odyakmaz ile basın mensupları arasında yapılan bir sohbet sırasında, Sivasspor Başkanı’nın futbolcumuz Necip Uysal hakkında yakışıksız ve değerimizi rencide edecek şekilde konuştuğu basına yansımıştır. 

Beşiktaş Medicana Sivasspor maçının golleri ve geniş özeti

Necip Uysal, Beşiktaş’ın alt yapı geleneğinin bir sonucu olarak Futbol Takımımıza değer ve güç katan kaptanımızdır. Son yıllarda giderek artan performansı ile Beşiktaş’ın hemen her mevkiinde oynayan ve kendisine verilen görevleri layıkıyla yapması ile takımımız için güven veren bir futbolcumuz olarak öne çıkmıştır. 

Beşiktaş’ın Öz Kaynak Düzeni'nin övüncü Necip Uysal’a dönük bu garip ve haksız yaftalama Beşiktaş camiası tarafından yadırganmış ve futbolcumuzun hak etmediği biçimde basına yansıması tepki çekmiştir. Bu vesileyle rakip takım yöneticilerinin Beşiktaş takımı hakkında yaptıkları yorumlarda daha dikkatli ve duyarlı olmasını bir kez daha hatırlatırız. 

Kamuoyuna duyurulur"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER