BEŞİKTAŞ

Beşiktaş maçı sonrası soyunma odasını bastı

Yunan ekibi Olympiakos'un Başkanı Vangelis Marinakis, Beşiktaş'la berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından soyunma odasına inerek futbolcuları fırçaladı.

Beşiktaş maçı sonrası soyunma odasını bastı

Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis, UEFA Avrupa Ligi'nde 1-1 berabere biten Beşiktaşmaçının ardından soyunma odasına indi.

Yunan basınında çıkan habere göre, Beşiktaşmaçında özellikle ikinci yarıda sergilenen kötü futbola sinirlenen Marinakis'in karşılaşma sonrasında soyunma odasına indiği ifade edildi. Futbolculara uyarılarda bulunan Marinakis'in, "Ligde ve Avrupa'da devam etmeliyiz. Beşiktaş'ı elemek zorundayız." diye konuştuğu kaydedildi.

Olympiakos Beşiktaş maçı geniş özeti

Olympiakos Başkanı Marinakis'in Beşiktaş karşısında ortaya konan futboldan memnun olmadığı ve soyunma odasında bunu futbolculara söylediği, İstanbul'da oynanacak rövanşta turu geçecek skoru elde etmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi.

OLYMPIAKOS HOCASI: BU SONUÇ KÖTÜ DEĞİL

Karşılaşma sonrası Yunan basınına konuşan Vasilis Vouzas, golden sonra büyük bir şok yaşadıklarını ama buna rağmen beraberliği korumayı başardıklarını söyledi:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Büyük ve iyi bir rakibe karşı iyi mücadele ettiler, çaba gösterdiler. İlk yarıda oyunu kontrol ettik ama golden sonra büyük bir şok yaşadık. Rakibe pozisyonlar verdik ama sonunda maçı berabere bitirdik. Bence bu sonuç kötü değil."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER