BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Loris Karius için düğmeye bastı

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, futbol takımına devre arası transfer döneminde takviye yapacaklarının sinyalini verdi.

Beşiktaş Loris Karius için düğmeye bastı

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nda konuşan Kocadağ, son 3 maçta 9 puan aldıklarını hatırlatarak, “Tamamen Konyaspor maçına motive olmuş vaziyetteyiz. Oradan da galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

BİR VEYA İKİ TAKVİYE

Transferle ilgili gelen sorulara cevap veren Kocadağ, şunları kaydetti: “Gönlümüzden eksik bölgelere transfer yapmak geçiyor. En uygun bölgeye 1 veya 2 transfer yapılacaktır. Forvet transferi olabilir. Devre arasındaki pozisyonumuz da önemli. Bir sakatlık olur ihtiyaç olur oraya da transfer yapılır.” Kiralık sözleşmesinin son senesini geçiren kaleci Loris Karius ile eski futbolcuları Vincent Aboubakar hakkındaki sorulara da cevap veren Kocadağ, “Bu sene Karius iyi bir performans gösteriyor. Onunla alakalı gerekli girişimleri yapacağız. Kendisi değerli bir oyuncu, kariyeri belli. Biz onun kalmasını isteriz. Bunu şartlar belirler. Aboubakar şu an gündemimizde var diyemem ama olmayacak diye bir şey yok. Bu tamamen ekonomik şartlara göre. Kulübün içine girdikçe ciddi sıkıntıları görebiliyoruz. Bunların üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER