BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçını Alman hakem Felix Zwayer yönetecek

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla 5 Kasım Perşembe günü İstanbul'da oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.

Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçını Alman hakem Felix Zwayer yönetecek

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde Rus rakibi Lokomotiv Moskova'yı konuk edeceği maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Zwayer'in yardımcılıklarını Rafael Foltyn ve Holger Henschel yaparken maçın dördüncü hakemi Mike Pickel olacak.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı şifreli mi şifresiz mi?Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı şifreli kanaldan mı yoksa şifresiz kanaldan mı yayınlanacak?

Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Tobias Stieler ve Robert Hartmann olarak açıklandı.

BU SEZON İKİNCİ TÜRK TAKIMI

Felix Zwayer için Beşiktaş maçı bu sezon ikinci kez bir Türk takımının maçını yöneteceği anlamına geliyor. Alman hakem bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin İstanbul'da Shakhtar Dontesk'le yaptığı ve 0-0 tamamlanan ikinci maçı yönetmişti.

BEŞİKTAŞ'A DA YABANCI DEĞİL

Beşiktaş, Felix Zwayer'e yabancı bir takım da değil. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için Feyenoord'la karşılaşan Beşiktaş'ın Hollanda da 3-1 kazandığı maçı da yine Zwayer yönetmişti.

Beşiktaş'ın bu maç önceside H Grubu'nda 5 puanı var ve grupta 2. sırada yer alıyor. Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ise 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puanla grup lideri konumunda yer alıyor.

İki takım arasında Moskova'da oynanan maç, Maicon ve Mario Gomez'in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere tamamlanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER