BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı 5 Kasım'da saat kaçta?

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı nasıl canlı izlenebilecek? Beşiktaş Lokomotiv maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı 5 Kasım'da saat kaçta?

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı heyecanla bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, H Grubu'nun 4. maçında Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Peki bu önemli maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı nasıl canlı izlenebilecek? Beşiktaş Lokomotiv maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.  

Beşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. Grup'ta 2.sırada yer alan Beşiktaş, geçtiğimiz maçta Lokomotiv Moskova karşısında 1-0 geri düşmüş ama 64'te Mario Gomez'in golüyle maçı berabere tamamlamıştı. Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ise 7 puanla zirvede yer aldı.  

Beşiktaş Lokomotiv Moskova

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta?

5 Kasım Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Lokomotiv Moskova'yı saat 19:00'da ağırlayacak.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda?

H Grubu'nun 4. maçını futbolseverler ŞİFRESİZ canlı izleyebilecek. Beşiktaş-Lokomotiv Moskova Maçı TRT 1'den şifresiz canlı izlenebilecek. Ayrıca Tivibuspor-2 kanalı da maçı canlı verecek.

Maçı Alman hakem yönetecek

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Rafael Foltyn ve Holger Henschel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mike Pickel olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER