VOLEYBOL

Beşiktaş ligden düştü ortalık karıştı!

Aroma erkekler voleybol 1. ligi'nde beşiktaş ile maliye milli piyango takımları orasında oynanan ve siyah-beyazlı takımın 3-1 yenilerek küme düştüğü karşılaşmanın sonunda büyük olaylar yaşandı.

Beşiktaş ligden düştü ortalık karıştı! - Sayfa 1

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Beşiktaş ile Maliye Milli Piyango takımları orasında oynanan ve siyah-beyazlı takımın 3-1 yenilerek küme düştüğü karşılaşmanın sonunda büyük olaylar yaşandı.

Beşiktaş ligden düştü ortalık karıştı! - Sayfa 2

Karşılaşmadan alacağı 1 puanla dahi ligde kalacak Beşiktaş, ilk seti aldıktan sonra, daha sonraki iki seti rakibine verdi. Maçın dördüncü setinin sonlarına doğru, bir ara 8 sayı (21-13) öne geçmesine rağmen devamını getiremeyen siyah-beyazlı takım karşısında Maliye Milli Piyango, seti 26-24, maçı da 3-1 kazanınca, Beşiktaşlı bazı taraftarlar saha içine girdi.

Beşiktaş ligden düştü ortalık karıştı! - Sayfa 3

Dördüncü setin başında konuk takım yedek sırasının arkasına gelen birkaç taraftar, maçın bitimiyle birlikte oyunculara saldırdı. Taraftarlardan birisi, Maliye Milli Piyangolu oyuncuların üzerine sandalye fırlattıktan sonra sahaya girip bir oyuncuya yumruk attı.

Beşiktaş ligden düştü ortalık karıştı! - Sayfa 4

Diğer taraftarların da sahaya girmesi üzerine güvenlik görevlileri, taraftarlara müdahale ederek, Maliye Milli Piyango takımı oyuncularını soyunma odasına götürmeye çalıştı. Oyuncuların peşinden giden bazı taraftarların, konuk takım oyuncularını tekme ve yumruk attıkları görüldü.