BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırladı. Galatasaray mağlubiyeti ile zirve yarışının gerisinde kalan Siyah Beyazlılar mücadeleyi 2-0 kazanarak takibini devam ettirdi.

Beşiktaş-Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda fırtına gibi esen Beşiktaş mücadeleyi 2-0'lık skorla kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

2 KIRMIZI KART 2 GOL OLDU : Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller, 31. dakikada Tosic ve 45. dakikada Adriano'dan geldi. Öte yandan Beşiktaş'ta Dusko Tosic 61. dakikada, Kayserispor'da ise Umut Bulut 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

BEŞİKTAŞ AVRUPA ŞANSINI SÜRDÜRDÜ : Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 65 yaptı ve 4. sırada yer aldı. Kayserispor ise üst üste 3. mağlubiyetinin ardından 44 puanla 8. sırada kaldı.

Süper Lig'i 2. sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligine gitmeye hak kazanacak. Bu sonucun ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir'le olan puan farkını korumayı başardı ve Devler Ligi umutlarını devam ettirdi.

Bu skorun ardından Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe'yle olan puan farkını korudu ve Devler Ligi ümidini diri tuttu.

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacakken, Kayserispor ise evinde Akhisarspor'u konuk edecek.

Beşiktaş-Kayserispor maçı fotoğraflarıBeşiktaş-Kayserispor maçı fotoğraflarıBeşiktaş-Kayserispor maçı fotoğraflarıBeşiktaş-Kayserispor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ: 2 - 0 :KAYSERİSPOR

Maç Sonu: Karşılaşma sona erdi! Beşiktaş, ilk yarıda bulduğu gollerle Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

90+4. dakika: Yine paslaşarak kullanılan bir korner oldu ve top kaybı oldu.

90+3. dakika: Karşılaşmanın son atağı. Beşiktaş sol kanattan köşe vuruşu kullanacak. Bu kornerin ardından maç bitecek.

90+2. dakika: Beşiktaş, Larin ile 3. gole çok yaklaştı! İlk kez topla buluşan genç forvetin şutu dışarı çıktı.

90+1. dakika: Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma, alkışlarla oyundan alınırken yerine Cyle Larin giriyor.

90. dakika: Maçın sonuna 5 dakika uzatma ilave edildi.

89. dakika: Ricardo Quaresma rakibini driplingle geçti. Maç Kayserispor lehine kale vuruşu ile devam edecek.

88. dakika: William rakip atağı kornerle savuşturdu. Köşe vuruşu kullanılacak. Beşiktaş takımından Necip Uysal ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor, ancak rakip oyuncu araya giriyor.

86. dakika: Fabri çıkıyor ve topu kontrol ediyor.

85. dakika: İtirazlarına devam eden Umut Bulut, sarı kart görüyor.

84. dakika: Adriano saha kenarına doğru alınıyor ve sağlık görevlileri tedavisini yapacaklar.

83. dakika:Kayserispor adına köşe atışını Deniz Türüç sağ taraftan kullanıyor.

81. dakika: Necip, trivela orta açtı! Necip'in ortasında takım arkadaşı bulunmuyordu...

80. dakika: Son 10 dakikaya girdik. İki takım da vites düşürdü.

79. dakika: Bir korner daha... Bu kez Gökhan'dan seken topta Kana Bıyık şansını denedi ama kötü bir vuruş yaptı.

78. dakika: Kayserispor bu kez sol kanattan korner atışı kullandı. Paslaşarak kullanılan korner, savunmaya çarptı ve tekrar kornere çıktı.

77. dakika: Kayserispor, Tiago Lopes ile sağ kanattan geldi, Medel'e çarpan top kornere çıktı. Sağ kanattan kullanılan korneri Babel uzaklaştırdı.

76. dakika: Beşiktaş ileride çoğalmakta zorlanıyor. Quaresma sağ kanattan çıktı ama pas verecek takım arkadaşını bulamayınca geriye döndü.

75. dakika: Necip, tehlikeli bir noktada yerde kalmıştı ama hakem oyunu avantaja bıraktı. Şenol Güneş, hakeme 'Neden orada avantaja bırakıyorsun?' diye itirazda bulundu.

74. dakika: Necip'ten harika bir çalım! Necip, tek bir çalımla iki futbolcuyu geçti, ardından diğer rakibini geçip pası aktardı ama o sırada sakatlık geçirdi ve Quaresma topu taca attı.

73. dakika: Umut Bulut gole çok yaklaştı! Fabri'nin kaleden açıldığını gören Umut, aşırtma bir vuruş yaptı. Gol olsa çok güzel bir gol olacaktı ama auta çıktı.

72. dakika: Kayserispor'da Ryan Mendes yerine William girdi.

71. dakika: Babel çok uzak mesafeden kaleyi denedi. Sert bir vuruş oldu ama üstten auta çıktı.

70. dakika: Quaresma'nın kullandığı korner atışını Kayserispor savunması uzaklaştırdı.

69. dakika: Beşiktaş taraftarları ''Aldırma kartalım aldırma'' tezahüratına başladı.

68. dakika: Güral'ın ortası savunmaya çarpıp hız kesti ve Fabri'de kaldı. Kırmızı kartın ardından oyunun hakimi Kayserispor.

67. dakika: Sumudica'dan değişiklik! Boldrin yerine oyuna forvet Kravets dahil oldu.

66. dakika: Quaresma, zor pozisyonda aşırtma vuruş denedi ama Lung dikkatliydi...

65. dakika: Şenol Güneş, forvetsiz oyun şekline döndü. Kaleye en yakın oyuncular Talisca ve Babel.

64. dakika: Beşiktaş'ta Dusko Tosic, ilginç bir istatistiğe imza attı. Tosic, ligde geçen hafta oynanan Galatasaray maçında da kırmızı kart görmüştü. Tosic, ligde üst üste 2 hafta 2 kırmızı kart gördü.

63. dakika: Boldrin'in sağ çaprazdan kaleye gönderdiği frikik, üst ağlarda kaldı. Şenol Güneş, Vagner Love yerine Necip Uysal'ı oyuna dahil etti. Love, oyundan çıkarken taraftarların tepkisini çekti.

62. dakika: Tehlikeli yerde topu kaybeden Tosic, ardından Umut Bulut'a faul yapıp sarı kart gördü. İkinci sarı kartı gören Tosic, takımını 10 kişi bıraktı.

61. dakika: Ofsayt bayrağı bu kez Vagner Love için havaya kalktı. Beşiktaş'ta Dusko Tosic, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

60. dakika: Maçın ilk değişikliği geldi. Kayserispor'da Badji yerine Güral Vural oyuna dahil oldu.

59. dakika: Mendes şansını çok uzaktan denedi. Mesafenin uzaklığı kadar kaleye farklı giden bir şut oldu.

58. dakika: Quaresma bu kez trivela ile ortaladı. Arka direkte bu kez kimse yoktu.

57. dakika: Beşiktaş, 17 kez ceza sahası içinde topla buluşurken Kayserispor sadece 2 kez topla buluşabildi.

56. dakika: Babel, Quaresma'dan aldığı pası ağlarla buluşturdu ama ofsayt bayrağı onun için havaya kalktı. Gol geçersiz sayıldı.

55. dakika: Ryan Mendes'in sol kanattan açtığı ortada Fabri yükseldi ve topa rahat bir şekilde sahip oldu. Ardından eli ile oyunu hızlandırdı. Ancak Beşiktaş, tempoyu yine düşürdü.

54. dakika: Kayserispor defansından atılan uzun topta Fabri, risk alıp ceza sahasına çıktı ve topu uzaklaştırdı.

53. dakika: Vagner Love, maçın başından beri istediği topları alamıyor. Tecrübeli forvet, bu kez hava topu mücadelesinde rakibine faul yaptı.

52. dakika: Quaresma bu kez istediği ortayı yapamadı. Portekizli yıldızın ortası doğrudan auta çıktı.

51. dakika: Bu kez Talisca'dan bir pas hatası geldi. Kayserispor, sağ kanattan atağa çıkarken araya giren Tosic topu taca gönderdi.

50. dakika: Deniz Türüç'ün pası gönderdiği bölgede Kayserispor'dan hiçbir futbolcu yoktu ve top auta çıktı.

49. dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısı çok düşük bir tempoyla başladı. Kayserispor ileri hattı az kişiyle pozisyona girmeye çalışıyor.

48. dakika: Talisca, Kucher'in elle oynadığını düşünerek hakeme yoğun şekilde itirazlarda bulundu ama hakem devam kararı verdi.

47. dakika: Medel'in pasında Babel, savunmadan sıyrılsa kaleci ile karşı karşıya kalacaktı ama Hollandalı, rakibini geçemedi.

46. dakika: İkinci yarı başladı. İkinci yarıda iki takım da aynı 11'ler ile sahaya çıktı.

Devre Arası: İlk yarı sona erdi. İlk yarıda Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü var.

45. dakika: GOL Beşiktaş, Adriano ile farkı ikiye çıkarttı! Adriano, ceza sahası dışından sağ ayağı ile harika bir şut çıkarttı ve güzel bir gole imza attı. Brezilyalı sağ bek, bu sezon 2. golünü kaydetti. Adriano, bu sezon attığı 2 golü de ceza sahası dışından sağ ayağı ile buldu.

43. dakika: Ryan Mendes çok hızlı ama son kararları çok kötü... Topu çalıp hızlanan Kayserispor, Beşiktaş'ı 4'e 2 yakaladı ama Mendes'in tercihi yanlış oldu.

42. dakika: İlk yarının son anlarında Beşiktaş rakibini kendi yarı sahasında bekliyor. Kayserispor atakları da ciddi tehlike yaratmanın çok uzağında.

41. dakika: Quaresma, sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahasına girmeye çalıştı. İki oyuncuyu geçen Quaresma, 3. oyuncuda takıldı.

40. dakika: Gökhan Gönül'ün sağ kanattan içeri çevirdiği topu Kayserispor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

39. dakika: Beşiktaş taraftarları önce Müge Anlı aleyhine tezahürat yaptılar. Ardından ise Esra Erol lehine tezahüratlara başladılar.

38. dakika: Kayserispor gole çok yaklaştı! Hızlı bir şekilde ceza sahası içine giren Ryan Mendes'in sol ayağıyla çektiği şut kale direğinin yanından auta çıktı.

37. dakika: Karşılaşma, kaldığı yerden devam ediyor.

36. dakika: Vodafone Park'ta bir kez daha Şenol Güneş tezahüratları başladı.

35. dakika: Beşiktaş'ta Tolgay Arslan sakatlanarak kendisini yere bıraktı. Tolgay daha önce de kendisini yere bırakmıştı.

34. dakika: Tosic, bu sezon ligdeki 5. golünü kaydetti. Sırp stoper, Beşiktaş'ın en golcü 5. oyuncusu konumunda...

33. dakika: Kayserispor'un ilk yarım saatte şutu yok. Beşiktaş'ın ise rakip kaleye 11 şutu oldu.

31. dakika: GOL Beşiktaş, Dusko Tosic ile öne geçiyor! Quaresma sol kanattan harika bir rabona ortası açtı. Dusko Tosic ise boş pozisyonda kafa ile topu ağlara gönderdi. Quaresma'nın ortası çok güzeldi...

30. dakika: Bir sarı kart daha! Kayserispor'da Badji, Tolgay'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

29. dakika: Babel'in çıkarttığı topta Medel şansını uzaklardan denedi ama çok kötü bir şut oldu ve farklı şekilde auta çıktı.

28. dakika: Beşiktaş'ta Talisca sakatlık geçiriyor. Barış Şimşek oyunu durdurdu ve sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Talisca'nın kafasına buz koyuldu. Oyuna devam edebilecek.

27. dakika: Quaresma, çok iyi bir kontrol ile sağ kanatta topla buluştu. Ortası ise Lung'da kaldı.

26. dakika: Şamil Çinaz, Talisca'ya arkadan yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. Beşiktaşlı taraftarlar, Şamil'e itirazlarda bulunuyor.

25. dakika: Bu bölümde iki takımdan da çok sayıda top kaybı geliyor.

24. dakika: Beşiktaş taraftarları, bu kez ''Vahap Beyaz, Ahmet Çakar'' tezahüratına başladı.

23. dakika: Talisca'nın frikiğinde Lung son anda topu kurtardı. Dönen topta müsait pozisyonda Tosic şutunu çıkardı, Lung harika bir refleksle onu da kurtardı! Beşiktaş gole çok yaklaştı...

22. dakika: Talisca, topun başına geçti. Quaresma hemen yanında bekliyor.

21. dakika: Beşiktaş tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Talisca'nın sevdiği yerler...

20. dakika: Beşiktaş'ta Dusko Tosic, Mendes'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Tosic, haftaya oynanacak Osmanlıspor maçında cezalı duruma düştü.

19. dakika: Beşiktaş'ta bir penaltı itirazı daha! Talisca'nın kafa vuruşunun ardından top, Kayserispor defansından döndü. Beşiktaşlı futbolcular penaltı itirazlarında bulundular.

18. dakika: Kayserispor kontra atağında Atilla Turan, topu Umut Bulut ile buluşturmak istedi ancak savunmaya çarpan top Fabri'de kaldı.

17. dakika: Quaresma, çok uzaktan şansını denedi Lung son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

16. dakika: Maçta tempo oldukça düştü. Bu dakikalarda Kayserispor, topla daha çok oynayan takım.

15. dakika: Sağ kanattan açılan ortada Umut Bulut takip etti ama onun için hızlı bir toptu...

14. dakika: Kayserispor gole çok yaklaştı! Kayserispor 2'ye 1 gelirken Boldrin'in pasında Fabri, Umut Bulut'tan önce davranıp topu taca gönderdi.

13. dakika: Beşiktaş taraftarları, Fenerbahçe aleyhine tezahüratlara başladı.

12. dakika: Ryan Babel'in sol kanattan ortasına Talisca kafayı vurdu ama Lung iyi yer tutmuştu.

11. dakika: Beşiktaş tehlikeli geldi! Quaresma'nın ortasında Tolgay gelişine vurdu, seken top Vagner Love'ın önünde kaldı. Brezilyalının vuruşunu kaleci Lung kurtardı, dönen topu savunma uzaklaştırdı.

10. dakika: Pası Vagner Love'a aktaran Talisca, topsuz alanda koşarken hakem Barış Şimşek ile çarpıştı ve yere düştü. Şimşek, pozisyonun devamında Talisca'dan özür diledi.

9. dakika: Portekizli futbolcu, kenara 'beni değiştirin' hareketi yaptı. Quaresma oyuna devam edemeyecek.

8. dakika: Quaresma yerde kalırken hakem Barış Şimşek faul düdüğünü çaldı. Topun başında bir kez daha Quaresma var.

7. dakika: Karşılaşma düşük bir tempoyla başladı. Beşiktaş, paslı oyunu tercih ederken Kayserispor, kontra atak ile tehlike yaratmaya çalışıyor.

6. dakika: İstanbul'da şiddetli bir yağmur var. Uzaktan atılabilecek şutlar, kaleciler için tehlike yaratabilir...

5. dakika: Bu kez faulü yapan Beşiktaş. Kayserispor teknik direktörü Sumudica, hakemle konuşuyor.

4. dakika: Beşiktaş'ta penaltı beklentisi! Quaresma'nın açtığı ortada Tosic kafayla indirdi Babel vurdu, top savunmadan sekti. Beşiktaşlı futbolcular elle müdahale olduğunu düşünüp penaltı itirazlarında bulundular.

3. dakika: Vagner Love yerde kaldı ve Beşiktaş, sağ çaprazdan serbest vuruş kullanacak. Vida ve Tosic ileri çıkıyor.

2. dakika: Beşiktaş'ta Vagner Love, Negredo'nun sakatlığının ardından kendisine ilk 11'de yer buldu. Brezilyalı tek forvet oynarken arkasında Talisca var. Sağda Quaresma, solda Babel görev alıyor.

1. dakika: Beşiktaş tribünlerindeki yer yer boşluk dikkat çekiyor. Taraftarlar, geçen haftalara göre Kayserispor maçına aynı ilgiyi göstermemiş...

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Vida, Tosic, Adriano, Medel, Tolgay, Babel, Quaresma, Talisca, Love
YEDEKLER: Tolga, Utku, Fatih, Necip, Lens, Oğuzhan, Gökhan Töre, Larin, Mustafa Pektemek
TD: Şenol Güneş

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Atila, Kana Biyik, Kucher, Şamil, Badji, Mendes, Boldrin, Deniz, Umut
YEDEKLER: Vedat, Gyan, Levent, Güray Vural, Kravets, Erdal, Erkan, Amorim
TD: Marius Sumudica

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER