SÜPER LİG

Beşiktaş Kayseri Erciyespor maçının golleri

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Ankara Osmanlı Stadı'nda Kayseri Erciyespor'u 5-1 mağlup etti.

Beşiktaş Kayseri Erciyespor maçının golleri
Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasının ardından liderliğe yükselme şansı doğan Beşiktaş, bu fırsatı tepmedi.  
 
UEFA Avrupa Ligi'nde Brugge'e 2-1'le yenilerek moralleri bozulan Kara Kartal, SAİ Kayseri Erciyesspor'u 5-1'lik skorla farklı geçti, puanını 54'e çıkardı ve liderlik koltuğuna kuruldu.

GOL: DK 25 GÖKHAN TÖRE Beşiktaş aradığı gole 25. dakikada ulaştı. Pape Diakhate'nin uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Gökhan Töre, yaklaşık 26 metre uzaktan vurdu, Anıl Karaer'in ayağına çarpan top kaleci Gökhan Değirmenci'yi yanılttı ve ağlarla buluştu.

GOL: DK 34 DEMBA BA Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Demba Ba alışageldik vuruşlarından birini yaptı, topu ayrı kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı. Senegalli bu sezon ligdeki 15. golüne imza atarken, penaltıdan bulduğu gol sayısı 5 oldu. Demba Ba ayrıca Ankara'da oynanan 5. maçta 6. golünü attı.

GOL: DK 45 OLCAY ŞAHAN İlk yarının son dakikasında Demba Ba-Olcay Şahan ikilisi sahneye çıktı. Necip'in cezasahası sol ön çizgisi üzerine gönderdiği topu Demba Ba şık bir hareketle Olcay Şahan'a bıraktı. Olcay, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu ilan etti, Beşiktaş: 3 - SAİ Kayseri Erciyesspor: 1.

GOL: DK. 48 DRENTHE Ersan Gülüm'ün, kaleyi karşıdan gören ve yaklaşık 30 metre uzaktan Edinho'ya yaptığı hareketi hakem Cüneyt Çakır serbest vuruş olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Drenthe, müthiş bir vuruşla sol 90'dan ağlarla buluşturdu. Bir dönem Real Madrid forması da giyen Drenthe, Süper Lig'deki üçüncü golünü de ceza sahası dışından attı.

GOL: DK 77 MUSTFA PEKTEMEK 77'de Ramon Motta'nın sol kanattan cezasahasına ortasında Mustafa Pektemek, penaltı noktası üzerinde topla buluştu. İlk vuruşunda defanstan dönen topu ısrarla kovalayan golcü oyuncu topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ı 4-1 öne geçirdi.

GOL: DK 79 RAMON MOTTA Demba Ba'nın cezasahası sol ön çizgisi üzerine doğru bıraktığı topla buluşan Ramon Motta, kaleye gönderdi, Mehmet Akgün'e çarpan top kaleci Gökhan'ı yanıltarak ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş 5-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, SAİ Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yendi.

Kayseri Erciyespor'u farklı geçen Beşiktaş, bu sezon ilk kez bir maçta 5 gol birden attı. Kara Kartal ayrıca 18 Kasım 2012'de 5-3 yendiği Antalyaspor'dan bu yana yaklaşık 2.5 yıl sonra bir maçı 5 golle tamamladı. Bu sonucun ardından Siyah-beyazlılar puanını 54'e çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. Küme düşme hattındaki Kayseri Erciyesspor ise 20 puanda kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER