BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı 18. ve 25. dakikalarda Anderson Talisca'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti ve puanını 36'ya yükseltti.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. 

Geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında 2 gol atan Talisca, bu hafta aynı tarifeyi Kasımpaşa'ya uyguladı.

QUARESMA ORTALADI TALİSCA ATTI : Maç çok tempolu başladı. Beşikta, oyunun ilk bölümünde oyunu rakip sahaya yıktı. Kasımpaşa ise kontra ataklarla gol aradı.

Dakikalar 18'i gösterirken Taslica sahneye çıktı. Quaresma'nın ortasında iyi yüklesen Talisca kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 25. dakikada yine Q7-Talisca ikilisi sahne aldı.

Quaresma kanatta içeri orta kesti, kaleciden önce kafasını topa sokan Talisca durumu 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda iki takım da önemli pozisyonlar buldu ancak bu fırsatlardan yaralanamadı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

BEŞİKTAŞ KAZANMASINI BİLDİ : İkinci yarıda Kasımpaşa takım hainde öne çıktı. Beşiktaş kalesinde gol arayan konuk ekip zaman zaman savunmasında büyük boşluklar verdi.

İlerleyen dakikalarda hızlı ataklar geliştiren Kasımpaşa 72. dakikada Trezeguet'in golüyle durumu 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Siyah-beyazlılar bu sonucun ardından puanını 36'ya çıkardı. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı fotoğraflarıBeşiktaş-Kasımpaşa maçı fotoğraflarıBeşiktaş-Kasımpaşa maçı fotoğraflarıBeşiktaş-Kasımpaşa maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ: 2 - 1 :KASIMPAŞA

Maç Sonu: Hakem Hüseyin Göçek maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 2-1'lik skor ile sahadan ayrılıyor ve 3 puanı hanesine yazdırıyor.

90+4. dakika: Sol kanattan kazanılan duran top sonrasında topun başına geçen Markus Neumayr ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasın hemen yanında topa hareketlenen Mbaye Diagne kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

90+3. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

90. dakika: Hakem Hüseyin Göçek tarafından maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

88. dakika: Gary Medel, Bernard Mensah'ı arkadan çekerek hızlı gelişecek atağı engelliyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

87. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Markus Neumayr ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncıları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

85. dakika: Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Tolgay Arslan çıkıyor ve yerini Ricardo Quaresma'ya bırakıyor.

84. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Markus Neumayr ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu pozisyon ceza sahası içinde yapılan faul gerekçesiyle duruyor.

81. dakika: Kasımpaşa üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. David Pavelka çıkıyor ve yerini Markus Neumayr'e bırakıyor.

79. dakika: Maçın bu dakikalarında oyun karşılıklı yapılan faullerle duruyor.

74. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor. Savunma oyuncularından dönen topla buluşan Gökhan Gönül kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

72. dakika: GOL Orta alandan gelişen atakta Bernard Mensah'ın pasıyla topla buluşan Trezeguet ceza sahası içine topla ilerliyor. Topu sağına çekip yerden sert vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Kasımpaşa, Trezeguet'in golüyle skoru 2-1'e taşıyor.

71. dakika: Bernard Mensah'ın kısa pasıyla topla buluşan Trezeguet ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Dönen topa hareketlenen Mbaye Diagne ofsaytta kalıyor.

70. dakika: Kasımpaşa ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Samuel Eduok çıkıyor ve yerini Mbaye Diagne'ye bırakıyor.

69. dakika: Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Alvaro Negredo çıkıyor ve yerini Jeremain Lens'e bırakıyor. Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Atiba Hutchinson uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.

68. dakika: Sağ kanattan atılan kısa pasa hareketlenen İlhan Depe ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.

67. dakika: Sol kanattan gelişen atakta uzun topla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Ricardo Quaresma topu düzeltip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Ramazan Köse'den geri dönüyor.

65. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen yanında topa hareketlenen Kenneth Omeruo kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Fabricio Agosto'nun kontrolünde kalıyor.

64. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu arka direkte kaleci Fabricio Agosto kontrol ediyor.

59. dakika: Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Anderson Talisca çıkıyor ve yerini Domagoj Vida'ya bırakıyor.

55. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

53. dakika: Strahil Popov, Anderson Talisca'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

52. dakika: Anderson Talisca'nın attığı uzun topla ceza sahası içinde buluşan Ryan Babel kaleye şutunu çekiyor. Kaleciyi geçen bu topu Syam Ben Youssef kaleye gitmeden altıpas içinde uzaklaştırıyor ve golü engelliyor.

49. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Bernard Mensah ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu çekiyor. Yerden giden bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

48. dakika: Sağ kanattan atılan uzun topa hareketlenen Bernard Mensah ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.

46. dakika: İkinci yarı başladı. Taktik bir değişiklik; Jhon Murillo oyundan çıkıyor ve yerine İlhan Depe oyuna dahil oluyor. Sol kanattan gelişen atakta Veysel Sarı'nın kısa pasıyla topla buluşan Samuel Eduok ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Fabricio Agosto son anda kornere tokatlıyor.

Devre Arası: Hakem Hüseyin Göçek ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 2-0'lık skor ile soyunma odasına galip giren taraf oluyor.

45+1. dakika: Syam Ben Youssef'in orta alandan attığı uzun topu arka direkte Trezeguet indiriyor. Altıpasın hemen önünde topa hareketlenen David Pavelka vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

45. dakika: Ryan Babel, Bernard Mensah'ı arkadan çekerek faul yapıyor ve atağı kesiyor. Bu hareketi sonrasında Ryan Babel sarı kart ile cezalandırılıyor. Maçın sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

43. dakika: Sol kanattan Trezeguet'in attığı kısa pasla topla buluşan Samuel Eduok ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top kaleci Fabricio Agosto'dan dönüyor. Dönen topu takip eden savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

41. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Alvaro Negredo ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası yayı içinde Kenneth Omeruo'dan seken topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kale direğine çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Sağ kanattan aldığı kısa pasla topla buluşan Bernard Mensah ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu çekiyor ancak yerden giden bu top yandan dışarı çıkıyor.

38. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Strahil Popov ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu Pepe tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

35. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

34. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile kornere gönderiyor.

30. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Alvaro Negredo penaltı noktasının hemen solundan kaleye şutunu gönderiyor. Yerden giden bu top yandan dışarı çıkıyor.

27. dakika: Sağ kanatta atılan kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

25. dakika: GOL Orta alandan atılan pasla sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma topu düzeltiyor ve ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Anderson Talisca kaleciden önce topa kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Anderson Talisca'nın golüyle 2-0 öne geçiyor.

24. dakika: David Pavelka, Anderson Talisca'yı sağ kanatta arkadan çekerek yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Sağ kanattan gelişen atakta atılan kısa pasla topla buluşan Oğuzhan Özyakup ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

22. dakika: Adriano Correia, John Murillo'ya orta alanda yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

19. dakika: GOL Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşunu yapıyor. Kaleciye de çarpan top ağlarla buluşuyor. Beşiktaş, Anderson Talisca'nın golüyle 1-0 öne geçiyor.

18. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu ön direkte savunma oyuncuları kornere gönderiyor.

16. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Pepe'nin dokunduğu topa hareketlenen Alvaro Negredo altıpas içinde ofsaytta kalıyor.

15. dakika: Ceza sahası dış sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Bernard Mensah geçiyor. Bernard Mensah kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor ancak bu top barajdaki oyunculardan geri dönüyor.

12. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Alvaro Negredo ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgede topa hareketlenen Ryan Babel sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak etkisiz giden bu topu kaleci Ramazan Köse kontrol ediyor.

10. dakika: Alvaro Negredo'nun pasına hareketlenen Ricardo Quaresma sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

8. dakika: Samuel Eduok'un kısa pasıyla topla buluşan Trezeguet ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top kaleci Fabricio Agosto'nun kontrolünde kalıyor.

7. dakika: Anderson Talisca'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Adriano Correia korner çizgisine yakın bölgeden kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

5. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Adriano Correia ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

2. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu penaltı noktasında Bernard Mensah kafa ile uzaklaştırmak istiyor. Kısa düşen bu topu takip eden Adriano Correia ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu çekiyor. Bu top kaleci Ramazan Köse'nin kontrolünde kalıyor.

1. dakika: Hakem Hüseyin Göçek maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Kasımpaşa maça başlayan taraf oluyor.

 BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Medel, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo
YEDEKLER: Tolga, Utku, Caner, Vida, Mitrovic, Fatih, Necip, Tolgay, Lens, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Ben Youssef, Omeruo, Veysel, Pavelka, Sadiku, Mensah, Trezeguet, Eduok, Murillo
YEDEKLER: Eray, Burak, Hakan, Hasan, Ahmed, Abdullah, Neumayr, İlhan, Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER