Beşiktaş için <font color='#FF0000'>yeni iddia</font>
Yeni sezon öncesinde orta sahaya transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ın PSV Eindhoven'de forma giyen Atiba Hutchinson ile anlaştığı iddia edildi.
Sabah'ın haberine göre; İdareci Erdal Torunoğulları ile sportif menajer Semih Usta, 30 yaşındaki Kanadalı orta sahanın kulübü PSV Eindhoven'ı da ikna etti. Hutchinson'un üç yıl Beşiktaş forması giyeceği bugün kamuoyuna duyurulacak.
Hasan Türk, Gaziantepspor'a gitmek istemediği için Serdar Kurtuluş'u henüz kampa getiremeyen Beşiktaş, gerekirse 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedelini 2 milyon Euro'ya çıkararak bu transfere de noktayı koyacak.
Almeida'nın ayrılması durumunda ise Michael Eneramo'nun forvetteki partneri için Tottenham'ın Togolu santforu Emmanuel Adebayor'un ismi öne çıkıyor.