BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Gökhan Gönül açıklaması yaptı

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, son günlerde gündemi meşgul eden Gökhan Gönül konusuna açıklık getirdi..

Beşiktaş Gökhan Gönül açıklaması yaptı

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, son günlerde kamuoyunda Gökhan Gönül ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi.

Fenebahçeli oyuncular Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile ilgili Beşiktaş'ın anlaştığı yönünde çıkan haberlere de değinen tecrübeli yönetici, açıklamalarda bulundu.

“GÖKHAN GÖNÜL İLE ANLAŞMAYA VARDIĞIMIZ DOĞRU DEĞİL”

Son günlerde ismi Beşiktaş ile sıkça anılan Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncularından Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında konuşan Metin Albayrak, “Şu anda bizim için birinci öncelik şampiyon olmak. Sezon sonuna odaklanmış durumdayız” diyerek, şunları söyledi:

Beşiktaş Akhisar'a bileniyor


“Transferle ilgili çalışmalarımız var ama o saymış olduğunuz oyuncularla ilgili herhangi bir görüşmemiz olmadı. Şu anda gayet normal neden çünkü o arkadaşlar bildiğim kadar sözleşmelerini yenilemediler, anlaşmadılar yani sezon sonu boşa çıkıyorlar ondan dolayı da haliyle bu tür söylemler olabilir. Bizde de şu anda sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve hali hazırda anlaşılmamış üç oyuncumuz var. Artı Gomez'in de mayıs ayında vereceği karar var. Bizim için de bugün gazetelere baktım, 'Gomez bir yere gidiyor, o oraya gidiyor' gibi haberler var. Bunlar gayet normal şeyler ama özellikle Gökhan Gönül ismi sıkça yazılıyor şu anda öyle bir şey söz konusu değil, anlaştığımız anlamında çıkan haberler için böyle söylüyorum.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER