BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 26. hafatasında lider Beşiktaş sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında Beşiktaş ile Gençlerbirliği kozlarını paylaştı.

En yakın takipçisi Başakşehir'in puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen siyah-beyazlılar mücadeleye oldukça istekli başladı.

MAÇ TEMPOLU BAŞLADI

Mücadelenin ilk bölümlerinde iki takım da birbirini orta alanda tarttı. Ancak ilerleyen dakiakalarda taraftarının da desteğini alan Beşiktaş oyuna ağırlığını koydu.

Vodafone Arena'da gerginlik! Şenol Güneş ve Ümit Özat...

GOL OĞUZHAN'DAN GELDİ

İlk yarının sonuna 6 dakika ilave edildikten sonra baskısını iyice artıran Beşiktaş, 45+5'te golü buldu. Ceza sahasında yaşanan karambolün ardından topu önünde bulan Oğuzhan meşin yuvarlağı filelere göndermekte zorlanmadı. İlk yarı bu golle sonuçlandı.

TALİSCA VE BABEL FARKI AÇTI

İkinci yarıya skor avantajıyla başlayan siyah-beyazlılar, orta sahada pas trafiği yaparak oyunun hakimiyetini ele aldı. Karşılaşmanın 61. dakikasında sahneye bu kez Talisca çıktı. Frikik atışının başına geçen Brezilyalı oyuncu harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve bu sezon 8. golüne imza attı.

85. siyah-beyazlılar farkı 3'e çıkardı. Sol kanattan içeri kat eden Babel düzgün bir vuruşla topu kaleciyi avladı. Kalan dakikalarda rahat bir oyun sergileyen Beşiktaş, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve Başakşehir'le puan farkını 5 çıkararak 58 puana yükseldi.

HAFTAYA TRABZON DEPLASMANI

Öte yandan siyah-beyazlılar önümüzdeki hafta 2017 yılında mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor'a konuk olacak.

BEŞİKTAŞ: 3 - 0 :GENÇLERBİRLİĞİ

Maç Sonu: Ve Beşiktaş, 3 puanı 3 gol ile alıyor! Maçın skoru Beşiktaş: 3-0 Gençlerbirliği

90+2. dakika: Beşiktaş son bir gol için bastırıyor. Oğuzhan'ın çıkardığı topta Tolgay sert vurdu. Hopf kurtardı. Dönen topta Gökhan Gönül vuramadı.

90+1. dakika: Beşiktaş taraftarları oynanan oyundan çok memnun. Takımlarını alkışlıyorlar...

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika eklendi.

89. dakika: Gençlerbirliği sol kanattan geldi ancak açılan orta kötüydü ve Tolga rahatça topa sahip oldu.

88. dakika: Beşiktaş, Cenk Tosun ile 4. golü aradı ama bulamadı! Sağ kanattan ceza sahası içine giren Cenk, sert vurdu ancak top yan ağlarda kaldı.

87. dakika: Atiba Hutchinson oyundan alkışlarla çıkıyor. Yerine giren oyuncu Necip Uysal.

85. dakika: GOL! Ryan Babel harika bir gol attı! Beşiktaş 3-0 öne geçti... Orta sahadan aldığı topla ilerleyen Babel, ceza sahasına girer girmez sağ ayağıyla çok sert bir şut çıkardı ve Hopf'un yanından topu ağlarla buluşturdu. Babel, aynı zamanda Beşiktaş'taki 3. golünü atmış oldu.

84. dakika: Vedat Muriqi'ye atılan uzun pasta Tolga çıktı ve topu aldı.

83. dakika: Quaresma oyundan çıkarken Beşiktaş taraftarları Portekiz futbolcu lehine tezahüratlarda bulundu.

82. dakika: Ricardo Quaresma oyundan çıkarken yerine Tolgay Arslan giriyor.

81. dakika: Beşiktaş, yine dar alanda seri paslaşmalar ile alkış aldı. Paslaşmaların sonunda Babel topu kaptırdı ancak alkış aldı.

80. dakika: Quaresma'nın ortasını savunma uzaklaştırdı. Quaresma'nın ikinci ortasında Marcelo kafa vuruşunu yaptı ancak Hopf iyi yer tutmuştu ve başarılı bir kurtarış yaptı.

79. dakika: Ryan Babel bu sefer tehlikenin içerisindeki Beşiktaş oyuncusu oldu! Topu kazanıp hızla ileri yönelen Babel'in şutunda Politevich araya girdi ve Beşiktaş şimdi korner atışı kullanacak.

78. dakika: Beşiktaş'ın seri paslaşmasını Quaresma bitirdi. Quaresma'nın şutu savunmaya çarptı ve top dakikalar sonra Gençlerbirliği'ne geçti.

77. dakika: Top bir sağ kanatta, bir sol kanatta. Beşiktaş paslaşmayı sürdürüyor.

76. dakika: Siyah beyazlı takım yaklaşık 3-4 dakikadır topu Gençlerbirliği'ne vermedi. Seri paslar tribünlerden alkış alıyor.

75. dakika: Beşiktaş, tekrar kendi yarı sahasından paslaşarak çıkıyor.

74. dakika: Beşiktaş, üçüncü gol için bastırıyor. Oyun şu an ev sahibinin kontrolünde.

73. dakika: Beşiktaş, çok ciddi bir pozisyonu değerlendiremedi! Talisca, Babel'den aldığı pas ile Cenk'i buluşturdu. Hopf ile karşı karşıya kalan Cenk, topu ağlarla buluşturamadı. Hopf, harika bir kurtarış yaptı.

72. dakika: Adriano'nun güzel pasında buluşan Quaresma, eksik kalınca geriye dönmek zorunda kaldı. Şimdi atak sağ taraftan gelişiyor.

71. dakika: Quaresma sol taraftan içeri yöneldi. Topu sağa ayağına çeken Quaresma kaleyi yokladı ancak şutu farklı şekilde dışarı çıktı.

70. dakika: Aydın Karabulut yerde kaldı. Hakem Serkan Çınar, Gökhan Gönül'ün faul yaptığını belirti.

69. dakika: Babel harika bir orta açtı. Quaresma çok müsait pozisyondaydı ancak kötü bir kafa vuruşu yapınca Beşiktaş, 3. golden oldu.

68. dakika: Beşiktaş, paslaşarak ileri çıktı. Seri paslaşmaların ardından Talisca, topu Cenk ile buluşturmak istedi ancak pas Cenk'e gelmedi.

67. dakika: Beşiktaş kendi yarı sahasında paslaşıyor. Adriano bu dakikalarda daha çok ileri çıkıyor.

66. dakika: Gençlerbirliği tehlikeli geldi. Aydın'ın açtığı orta savunmadan sekti. Tolga yükselen topa çıktı ve kontrol etti.

65. dakika: Şimdi de Marcelo! Quaresma'nın bu sefer sol taraftan ortasına Marcelo yükseldi ve iyi bir kafa vuruşu yaptı ancak top az bir farkla yandan dışarı çıktı. Ricardo Quaresma, Ahmet Oğuz'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

64. dakika: Beşiktaş, 3. gole Tosic ile yaklaştı! Quaresma'nın ortasında seken top Tosic'in önünde kaldı. Tosic'in vuruşu savunmaya çarpıp kornere çıktı.

63. dakika: Adriano müsait pozisyonda vurmadı ve yanındaki Quaresma'ya gönderdi. Quaresma'nın ortasında Gençlerbirliği savunması topu kornere gönderdi.

61. dakika: GOL! Talisca harika bir gol attı! Skor şimdi 2-0! Talisca'nın sol ayağıyla çektiği sert şut, üst direğin içine çarparak ağlarla buluştu. Brezilyalı yıldız bu sezon 8. golünü attı.

60. dakika: Topun başında yine Talisca ve Quaresma var. Talisca vuracak gibi gözüküyor.

59 dakika: Talisca yerde kaldı, Beşiktaş tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Atağı başlatan isim Ricardo Quaresma'ydı.

58. dakika: Korner atışının devamında Babel ortayı açtı. Savunmaya çarpan top havalandı ve Hopf rahatlıkla çıkıp kontrol etti

57. dakika: Beşiktaş, Cenk Tosun ile gole yaklaştı! Cenk, iki rakibini çalımlayarak ceza sahasına girdi ve sol ayağıyla şutunu çıkardı. Hopf kornere çeldi.

56. dakika: Gençlerbirliği'nde Jonathan Ring oyundan çıkıyor. Etien Velikonja oyuna dahil oldu.

55. dakika: Oğuzhan Özyakup'un kazandığı topun ardından hakem faul kararı verdi. Oğuzhan ve Şenol Güneş, hakemin bu kararına oldukça sert tepki gösterdi.

54. dakika: Talisca, şut yerine pas tercihinde bulundu ancak pası isabetsiz oldu.

53. dakika: Gökhan Gönül yerde kaldı. Beşiktaş tehlikeli bir noktadan serbest atış kazandı. Talisca'nın sevdiği noktalar...

52. dakika: Bu sefer Beşiktaş tehlikeli geldi! Quaresma'nın ortasında defanstan seken top Talisca'nın önünde kaldı. Talisca'nın müsait pozisyonda sol ayağıyla çektiği şut auta gitti.

51. dakika: Gençlerbirliği tehlikeli geldi! Vedat Muriqi'nin kafa vuruşunu Tolga Zengin kurtardı!

50. dakika: Marcelo, kaleci Tolga'ya geri pas yolladı ancak Tolga topu kontrol edemedi. Gençlerbirliği korner kazandı.

49. dakika: Gençlerbirliği, Selçuk Şahin ile atağa çıkıyor. Selçuk'un pasında topla buluşan Aydın, Quaresma'nın hamlesi ile yerde kaldı, oyun devam etti.

48. dakika: Beşiktaş, sol taraftan Quaresma ile korner atışı kullandı. Quaresma'nın ortasını Ahmet Oğuz karşıladı.

47. dakika: Beşiktaş, ilk yarıdaki kadrosunu koruyarak ikinci yarıya başladı.

46. dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. Gençlerbirliği'nde ikinci yarıda Vedat Muriqi, Luccas Claro'nın yerine oyuna dahil oldu.

Devre Arası: İlk yarı sona erdi. Beşiktaş, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

45+6. dakika: Gençlerbirliği, Selçuk Şahin ile tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullandı. Selçuk, direkt kaleye şut çekti ve top dışarı çıktı.

45+5. dakika: GOL! Beşiktaş, 45+5. dakikada Oğuzhan'ın golüyle 1-0 öne geçti! Quaresma'nın sol kanattan ayağının dışıyla açtığı orta Ahmet Oğuz'dan sekti ve altıpas içerisinde Oğuzhan ile buluştu. Oğuzhan bekletmeden sert vurdu ve Hopf'u mağlup edip takımını 1-0 öne geçirdi.

45+3. dakika: Quaresma'nın ortasında Tosic vuramadı. Beşiktaş atağı devam ediyor.

45+2. dakika: Quaresma'nın sol kanattan ortasında Talisca istediği gibi vuramadı. Atağında devamında Beşiktaş sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Topun başında Quaresma var.

45+1. dakika: Gençlerbirliği çok adamla geldi. Aydın'ın pası hızlıydı ve top Tolga'da kaldı.

45. dakika: İlk yarının sonuna 6 dakika eklendi!

44. dakika: Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Uğur'un açtığı orta diğer kanattan dışarı çıktı.

43. dakika: Talisca, Quaresma'ya uzun bir pas göndermek istedi ancak pası isabetsiz oldu. Gençlerbirliği yine atak başlatıyor.

42. dakika: Fabri alkışlarla oyundan çıkıyor. Yerine Tolga Zengin giriyor...

41. dakika: Gökhan Gönül'den kritik hamle! Gökhan, Aydın Karabulut'tan önce hamlede bulundu ve tehlikeyi önledi.

40. dakika: Fabri, oyuna devam edemiyor... İspanyol kaleci yedek kulübesine 'Görmüyorum' işareti yaptı. Tolga Zengin oyuna girecek.

39. dakika: Fabri'nin gözünde ciddi bir problem var... Beşiktaş'ta devre arasında bir değişiklik olabilir.

38. dakika: Gençlerbirliği korneri kullandı. Marcelo kafasıyla uzaklaştırdı. Gençlerbirliği atağı devam ediyor.

37. dakika: Fabri ayağa kalktı ancak gözünde ciddi bir şişlik var. Tolga ısınmaya devam ediyor.

36. dakika: Beşiktaş'ta yedek kaleci Tolga Zengin oyuna girecek gibi gözüküyor. Tolga, ısınmaya başladı.

35. dakika: Fabri hala yerden kalkamadı. Sağlık görevlileri İspanyol kalecinin yanında. Vodafone Arena'da 'Fabri' sesleri yükseliyor.

34. dakika: Gençlerbirliği gole çok yaklaştı! Sol çaprazdan Uğur Çiftçi Fabri ile karşı karşıya kaldı. Uğur'un sert vuruşu Fabri'nin suratından dışarı gitti. Fabri, yaptığı güzel kurtarışın ardından yüzüne aldığı darbe sonrası sakatlık geçiriyor.

33. dakika: Beşiktaş'ta Talisca'nın fazla sayıda pas hatası yapması ve Gençlerbirliği'nin sert oyunu dikkat çekiyor.

32. dakika: Bir faul daha. Bu sefer Tosic, Serdar Gürler'e faul yaptı.

31. dakika: Maçın ilk yarım saatinde Beşiktaş'ın %64 oranında topa sahip olması dikkat çekti. Şenol Güneş, oyuncularına 'İleri çıkın' mesajı verdi.

30. dakika: Adriano'nun sert vuruşu Tosic'in yüzüne çarptı ancak Tosic mücadeleye devam etti.

29. dakika: Gençlerbirliği, maçın bu dakikalarında savunmaya çekildi ve kontra ataklar ile çıkmayı planlıyor.

28. dakika: Maçta tansiyon çok üst seviyede. Cenk ile Claro arasında yine bir tartışma yaşandı.

27. dakika: Beşiktaş'ta Cenk Tosun sarı kart gören futbolcu oldu. Cenk, hakeme itirazdan dolayı sart kart gördü. Oğuzhan Özyakup, Cenk'i hakemin yanından uzaklaştırmaya çalışıyor.

26. dakika: Beşiktaş, Gençlerbirliği yarı sahasının ortalarında paslaşıyor. Quaresma'nın ortasında Talisca, Sergey Politevich'e faul yaptı.

25. dakika: Talisca uzak mesafeden sol ayağıyla çok sert bir şut çıkardı! Top çok az farkla yandan dışarı çıktı.

24. dakika: Maç kaldığı yerden devam ediyor. Tansiyonun artması Beşiktaş taraftarlarına da yansımış gibi gözüküyor. Taraftarlardan Ümit Özat'a sert tepki geldi.

23. dakika: Şenol Güneş ve Ümit Özat arasındaki tartışma uzun süre devam etti.

22. dakika: Faul pozisyonunda Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş çok sert tepki gösterdi. Ardından Ümit Özat, Şenol Güneş'e tepki gösterdi.

21. dakika: Luccas Claro, Cenk Tosun'a yaptığı sert hareket yüzünden sarı kart gördü.

20. dakika: Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, oyunun durduğu zamanlarda futbolcularını yanına çağırıp taktik veriyor.

19. dakika: Maçın ilk 20 dakikası dolmak üzereyken her iki takımın da ciddi bir tehlikesi bulunmuyor.

18. dakika: Aydın Karabulut, Babel'e sert bir faul yaptı. Hakem maçın ilk dakikalarında sarı kartına başvurmuyor.

17. dakika: Quaresma'nın ortasında Tosic kafayı vurdu ancak top çok farklı bir şekilde dışarı gitti.

16. dakika: Quaresma yerde kaldı. Beşiktaş, sağ kanattan serbest atış kullanacak. Hakem Serkan Çınar, Gençlerbirliği futbolcularını sakin olmaları konusunda uyardı.

15. dakika: Beşiktaş taraftarlarından 'Kartal gol, gol' sesleri bu dakikalarda Vodafone Arena'yı inletiyor.

14. dakika: Beşiktaş sağ taraftan Quaresma ile geldi. Quaresma içeri girerek sol ayağıyla şansını denedi ancak çok başarısız bir şut oldu.

13. dakika: Beşiktaş kontra atağa çıkarken hakTalisca'nın topu eliyle aldığını söyledi. Taraftarlardan hakeme tepki sesi yükseldi.

12. dakika: Cenk Tosun kaleyi yokladı! Cenk, ceza sahasının dışından sert bir şut attı. Hopf aynı güzellikte topu kurtardı.

11. dakika: Gökhan Gönül'ün ortasında Talisca'dan önce Luccas Claro kafayla hamlede bulundu. Atak diğer kanattan şekilleniyor.

10. dakika: Adriano'nun içeri çevirdiği topa kimse müdahale yapamadı. Top tekrar Gençlerbiliği'ne geçti. Talisca'nın forvete çok yakın oynadığı dikkat çekiyor.

9. dakika: Beşiktaş'ta Cenk Tosun ara pasında Talisca'yı hareketlendirmek istedi ancak pası isabetsiz oldu.

8. dakika: Gençlerbirliği aynı noktadan bir taç atışı daha kullandı. Deplasman ekibi şu dakikalarda Beşiktaş kalesine baskıyı kurdu.

7. dakika: Gençlerbirliği çok adamla atağa katıldı. Aydın'ın uzak direğe ortasında son hamleyi Quaresma yaptı ve top taca çıktı.

6. dakika: Gençlerbilriği, kendi yarı sahasında paslaşıyor. Beşiktaş'ta Talisca ve Cenk Tosun Gençlerbirliği savunmasına pres yapıyor.

5. dakika: Aydın, direkt kaleye vurdu. Fabri iyi yer tutmuştu ve rahatlıkla kurtardı.

4. dakika: Aydın Karabulut yerde kaldı. Gençlerbirliği tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

3. dakika: Gençlerbirliği'nde Abdul Khalili sakatlık yaşıyor. Kaleci Hopf topu taca gönderdi.

2. dakika: Talisca, Babel'e uzun bir pas gönderdi. Yardımcı hakem Babel'in ofsaytta olduğunu belirtti.

1. dakika: Vodafone Arena'da maç başladı! Maça Beşiktaş başladı. 90 dakika canlı anlatımla maçı sizlere anlatacağız. Maçın başlama düdüğüyle beraber Beşiktaş taraftarları takımını desteklemeye başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER