FUTBOL

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı

Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında yeniden inşâ edilecek olan İnönü Stadı'na veda etti

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı - Sayfa 1

Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında yeniden inşâ edilecek olan İnönü Stadı'na veda etti

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı - Sayfa 2

Son haftalarda taraftarın sık sık protesto ettiği Samet Aybaba, İnönü'ye veda maçında da ıslıklarla protesto edildi.Beşiktaş'ta taraftarların son haftalarda teknik direktör Samet Aybaba'ya gösterdiği tepki Gençlerbirliği maçında da sürdü. Taraftarlar, Aybaba'nın ismi anons edilirken, ıslıklarla protestoda bulundu.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı - Sayfa 3

Futbolcular efsane başkanları Süleyman Seba'yı unutmadı. Attıkları golden sonra Süleyman Seba yazılı tshirt ile sevinç gösterisinde bulundular

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı - Sayfa 4

1980'li yılların "1, 2, 3 gol yetmez Metin, Ali, Feyyaz atsın, Beşiktaşım şampiyon olsun" tezahüratını yapan taraftarlar, eski futbolcularını da unutmayarak, Daniel Amokachi, Fani Madida, İlhan Mansız, İbrahim Üzülmez, Mehmet Özdilek, Koray Avcı, Baki Mercimek, John Carew, Mattias Delgado, Ricardo Quaresma ve Pascal Nouma lehine tezahüratlarda bulundu.