SPOR GÜNDEMİ

Beşiktaş Galatasaray derbisi son dakika ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde son dakika gelişmesi yaşandı, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde hakem açıklandı, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde son durum.

Beşiktaş Galatasaray derbisi son dakika ne zaman saat kaçta?
Beşiktaş Galatasaray maçında son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta ve hangi statta oynanacak? Beşiktaş Galatasaray karşılaşmasının hakemi belli oldu. Beşiktaş Galatasaray 6 puanlık bir derbi maçına çıkıyor. Beşiktaş Galatasaray derbileri tarihe nasıl yansıdı? İşte detaylar... 
 
Ezeli rakipler Beşiktaş Galatasaray önemli bir derbi maçına çıkıyor. Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman ve nerede oynanacak? Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi tarihe damga vuran derbi maçları nasıl sonuçlandı. Beşiktaş Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi tüm merak ettikleriniz... 
  

 
Beşiktaş Galatasaray arasında oynanacak derbi maçı merakla bekleniyor. Beşiktaş Galatasaray bu sezon ligin son haftlarında karşılaşıyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi hakkında tüm detayları haberimizde derledik.

Organizasyon Maç Beşiktaş Galibiyeti Beraberlik Galatasaray Galibiyeti BJK Goller GS Goller

Süper Lig 112 30 41 41 118 136
Türkiye Kupası 15 2 6 7 11 18
Türkiye Süper Kupası 7 3 0 4 6 9
Federasyon Kupası 4 3 0 1 4 2
İstanbul Futbol Ligi (1923-1951) 47 25 7 15 92 73
İstanbul Profesyonel ligi 16 6 4 6 22 27
Milli Küme 20 6 7 7 31 39
Spor Toto Kupası 1 0 1 0 0 0
Atatürk Kupası 1 1 0 0 2 1
Diğer 111 34 38 39 146 167
Toplam 334 110 104 120 432 472

Atiba derbide yok!

Spor Toto Süper Lig'in 15 haftasında Torku Arena'da Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, maçın 39. dakikasında sarı kart görmüştü. İkinci yarının 83. dakikasında, Konyaspor'un penaltı atacağı pozisyonda hakem Halis Özkayha'ya itiraz ettiği gerekçesiyle bir sarı kart daha görerek kırmızı kartla oyun dışı kalan Atiba, gelecek hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray derbisinde mücadele edemeyecek.

Demba Ba derbide sahada!

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesinde Demba Ba, Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş ve Oğuzhan Özyakup sarı kart sınırındaydı. Oğuzhan Özyakup dışında sahada mücadele eden sınırdaki futbolcular, kart görmeyerek Galatasaray derbisindeki sahadaki yerlerini alacak.

Orman'dan G.Saray'a: Allah'ın da hesabı var
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, derbi maçın stadı konusunda G.Saray'a tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçın stadı konusunda, sarı kırmızılı cepheden gelen son açıklamayla ilgili, "Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" dedi.

Hilton Bosphorus İstanbulda düzenlenen bir ödül töreninden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Orman, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst'ün Konya'da oynamak istemediklerine yönelik açıklamasının anımsatılması üzerine, sarı kırmızılı yöneticinin açıklamalarına üzüldüğünü belirtti.  
 
 

Maç: Beşiktaş-Galatasaray

Hafta: Spor Toto Süper Lig 16. Hafta
Gün: 04.01.2015
Saat:19:00
Stat: Olimpiyat Stadı

Beşiktaş Başkanı Orman, "İkinci başkanım Ahmet Nur Çebi açıklama yapmış. Bence yerine oturmuş bir açıklama. Önceki açıklamaları görünce açıkçası hoşuma gitmişti. Sporda dostuz, böyle mesajların olması hoş bir şeydi, sonradan Ali Dürüst'ün bir açıklaması oldu, onu dinledim, üzüldüm. Konu maçın Konya'da oynanıp oynanmaması değil, hesaplar yapılıyor. Bunu camia üyeleri, Galatasaray taraftarları için söylemiyorum ama yöneticiler açısından için söyleyebilirim. Yakışmadı. Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" ifadesini kullandı.

İşte Beşiktaş-Galatasaray maçının bilet fiyatları..

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yapılacak derbi maç Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 4 Ocak 2015 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktığı bildirildi.

Açıklamada, saat 14.00 itibarıyla Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri almak isteyen Passolig kart sahiplerinin, biletleri Passolig internet sitesinden, Kolay satış noktaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden kartlarına yükleyebilecekleri kaydedildi.

Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarların, Galatasaray karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabilecekleri belirtildi.

Maç günü saat 11.00 itibarıyla Atatürk Olimpiyat Stadı bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yüklemesi ve tek maçlık giriş kartı dağıtımlarının başlayacağı, yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarların, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabilecekleri bildirildi.

Derbinin bilet fiyatları şöyle:
Batı VIP: 120 TL
Batı Tribün: 60TL
Doğu Tribün: 50 TL
Kuzey Tribün: 25 TL
Güney Tribün: 20 TL 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER