SPOR GÜNDEMİ

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta? (GS-BJK)

Süper Lig'de bu hafta derbi heyecanı var. Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda, saat kaçta? Son dakika Beşiktaş - Galatasaray maçı haberleri...

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta? (GS-BJK)

Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırlıyor.  
 
Süper Lig'de derbi haftasında lider Beşiktaş, 4. yıldız peşinde Hamza Hamzaoğlu yönetiminde toparlanan Galatasaray'ı ağırlıyor.

Beşiktaş - Galatasaray maçı 4 Ocak Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray'a Beşiktaş maçı öncesi iyi haber

Galatasaray'ın altın değerinde 2 puan kaybettiği Gençlerbirliği deplasmanında sakatlıkları nedeniyle oynamayan Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou, 4 Ocak 2015'teki Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek. Sarı kırmızılılarda cezası biten Melo da derbide sahada olacak.

Chedjou derbide var, sonra yok!

1-1 biten Gençlerbirliği maçında oynatılmayan Sneijder ile Chedjou Beşiktaş karşısında sahada olacak. Chedjou ise ocakta Kamerun'la Afrika Kupası'nda yer alacak.

Felipe Melo'nun da kart cezasının sona ermesi ile birlikte Cimbom yılın ilk derbisine tam kadro çıkacak.

Beşiktaş'ın sakatları derbi maçı öncesi iyileşti

2015'in ilk derbisinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş çalışmalarına devam etti.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan sabah idmanı yoğun yağmur yağışı ve tipi yüzünden ancak 40 dakika sürdü. İki gündür etkili olan kar yağışının zemini tamamen kaplaması üzerine sahanın küçük bir bölümü temizlenerek idmana hazır hale getirildi.

Takım halinde yapılan koşu ve kondisyon hareketleri sonrası top kapma oyunu ile devam eden idman tipi ve yağış yüzünden salona alındı.

Antrenmana bireysel çalışan Gökhan Töre, Necip Uysal ve Tolga Zengin ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Veli Kavlak katılmazken, Tomas Sivok uzun bir aradan sonra takımla çalıştı.

İdman sonrası yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak ve Mete Vardar, Beşiktaş'ı takip eden basın mensuplarının yeni yılını kutlayarak ''iyi seneler" dileklerini iletti. 
 
 

Derbi öncesi Olimpiyat Stadında son durum

İstanbul'da bu hafta sonuna kadar etkisini hissettirecek kötü hava şartları, dev derbiyi de etkileyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da dün başlayan kar yağışının, hafta sonuna kadar devam edeceği duyuruldu. Karşılaşmanın oynanacağı saat 19.00 öncesinde yağışın devam edeceği bildirilirken 4 derece civarında olması planlanan havanın karşılaşmayı olumsuz yönde etkilemesinden çekiniliyor. Zemini,hava şartlarından çok çabuk etkilenen 80 bin kişilik dev spor kompleksinin, derbiyi kaldırıp kaldıramayacağı konusunda şimdiden soru işaretleri oluştu.

Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, pazar günkü muhtemel hava durumunu açıkladı:

Bu hava derbiyi etkiler

Beşiktaş ve Galatasaray takımlarının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacağı maç öncesinde, İstanbul'da sabah ve öğlen saatlerinde kar yağışı bekleniyor. Yağış, yer yer karla karışık şekilde kendisini hissettirecek. Şehir merkezinden uzakta konumda bulunan Atatürk Olimpiyat Stadı çevresinde ise hava, daha ağır şekilde kendisini hissettirecek. Kar yağışı, maçın oynanacağı saat 19.00 civarında kesilecek. Ancak karşılaşma öncesindeki durum, mücadeleyi etkileyebilir.

İşte Olimpiyat Stadı'nda son durum; 
   

 
Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi açıklandı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasındaki Beşiktaş-Galatasaray derbisini hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 4 Ocak Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçı sırasında geçiridiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan ve akciğerindeki hava birikmesi nedeniyle cerrahi operasyon geçiren FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır, 33 gün aradan sonra geride kalan haftada İstanbul Başakşehir-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını yöneterek yeniden sahalara dönmüştü. 
 
 

Ligin 16. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler şunlar:

3 Ocak Cumartesi:

13.30 Çaykur Rizespor-Torku Konyaspor: Bülent Yıldırım

16.00 Bursaspor-Akhisar Belediyespor: Mustafa Kamil Abitoğlu

19.00 Fenerbahçe-İstanbul Başakşehir: Fırat Aydınus

4 Ocak Pazar:

13.30 Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Kasımpaşa: Ali Palabıyık

13.30 Sivasspor-Kardemir Karabükspor: Mete Kalkavan

16.00 Eskişehirspor-Gaziantepspor: Barış Şimşek

19.00 Beşiktaş-Galatasaray: Cüneyt Çakır

5 Ocak Pazartesi:

20.00 Mersin İdmanyurdu-Gençlerbirliği: İlker Meral

20.00 Balıkesirspor-Trabzonspor: Tolfa Özkalfa 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER