BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Fenerbahçe yönetimini topa tuttu! Bu da yeni moda!

Beşiktaş yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe'ye olay gönderme: "Kime transfer teklifi yapsak onlar da talip oluyor. Bu da yeni moda"

Beşiktaş Fenerbahçe yönetimini topa tuttu! Bu da yeni moda!

Beşiktaş yönetimi, çarşamba günü yaptığı toplantıda transferleri masaya yatırırken ezeli rakip Fenerbahçe'ye büyük gönderme yapıldı..

Toplantıya Beşiktaşlı yöneticilerin Fenerbahçe'ye serzenişi damga vurdu. Beşiktaş'ın Avrupa'da talip olduğu, görüşme yaptığı ve medyaya yansıyan her oyuncuya Fenerbahçe'nin talip olduğu bilgisi üzerine yöneticiler, "Bu da yeni moda oldu. Buyursunlar, alsınlar. Hepsini mi alacaklar? Bizim kadromuz yüzde 80 zaten hazır" yorumunda bulundu.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Daniel Agger, Martin Skertel, Hatem Ben Arfa ve Emre Mor için Fenerbahçe'de gündeme gelmişti. Özellikle Daniel Agger ve Hatem Ben Arfa konusunda Fenerbahçe'nin ısrarcı olduğu biliniyor.

"VAN PERSİE'Yİ ALDILAR NE OLDU?"

Sporda günün gazete manşetleri

İki kulüp arasındaki yıldız savaşları Mehmet Topuz dönemine kadar uzuyor.

Beşiktaş'ın forma giydirdiği oyuncuyu Fenerbahçe'nin renklerine katmasıyla başlayan rekabet, Diego ile devam etmiş, geçen sezon ise Van Persie transferinde aynı kriz yaşanmıştı.

Beşiktaşlı yöneticiler bu örnekleri de hatırlatıp, "Elimizden kimi aldılarsa faydasını göremediler. Biz alamazsak daha iyisini alacağımız içindir. Gomez örneği ortada" dediler.

Yorumlar
TREND HABERLER