BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Eren Derdiyok'u resmen istedi

Beşiktaş, Mario Gomez'in takımdan ayrılık kararı almasının ardından forvet arayışına girdi ve Fenerbahçe'nin de talip olduğu Eren Derdiyok için Kasımpaşa'nın kapısını çaldı..

Beşiktaş Eren Derdiyok'u resmen istedi

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş'ın Eren Derdiyok için kulübe resmi teklifini bugün gönderdiğini söyledi.

Basında adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan 28 yaşındaki Eren Derdiyok için kulübe ilk resmi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini belirten Öksüz, kulüp başkanı Turgay Ciner'in bu teklifi değerlendirdikten sonra siyah-beyazlılara kısa bir süre içinde yanıtını ileteceğini açıkladı.

Beşiktaş Eren Derdiyok için harekete geçti

2014-2015 sezonunda Bayer Leverkusen'den Kasımpaşa'ya transfer olan Eren Derdiyok, ilk yılında sakatlığı nedeniyle 7 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkati çeken Eren Derdiyok, Spor Toto Süper Lig'de 31 maçta 13 gol, Türkiye Kupası'nda da oynadığı 1 maçta 1 gol attı. Eren, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı'nın kadrosunda da yer aldı.

Yorumlar
TREND HABERLER