BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Cenk Tosun için Everton'la görüşecek

Beşiktaş'ın Cenk Tosun sevdası bitmiyor.. Transfer çalışmalarına başlayan siyah beyazlıların ilk hedefi Cenk Tosun transferini bitirmek.. Beşiktaş İngiliz kulübünde milli futbolcu için kiralama teklifi yapacak.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Beşiktaş Cenk Tosun için Everton'la görüşecek

Beşiktaş Cenk Tosun için Everton'la görüşme kararı aldı.. Transfer listesinin en başına yerleşen Cenk Tosun için kiralama teklifi sunulacak..Yöneticilerden Umut Güner bu hafta Ada’ya giderek görüşmelere başlayacak.

Everton'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Cenk Tosun için kiralama formülünü teklif edecek olan Beşiktaş bu hafta içinde resmi adımları atıyor.. Yöneticilerden Umut Güner'in bu hafta içinde yurt dışına giderek golcü futbolcu için Everton'a teklifte bulacağı gelen bilgiler arasında.

CENK TOSUN GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Beşiktaş'a yeniden dönmeyi çok isteyen Cenk Tosun da bu transferin gerçekleşmesini çok istiyor..  Everton'ın milli futbolcuyu öncelikle bonservisiyle vermeyi planladığı ancak kiralama tekliflerinin de değerlendirileceği belirlendi. Everton'da 2 sezon geçiren Cenk Tosun oynadığı 43 resmi karşılaşmada fileleri toplam 9 kez havalandırdı. 

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER