BEŞİKTAŞ

Beşiktaş bombayı patlatıyor! İki dünya yıldızı birden...

Forvet ve defans bölgeleri için transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Beşiktaş için 2 bomba iddia geldi.

Beşiktaş bombayı patlatıyor! İki dünya yıldızı birden...

Futbol yaşamını Çin'de sürdüren Ganalı yıldız ve Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Fransız stoperin Beşiktaş'a geleceği öne sürüldü. İşte o isimler...

Mario Gomez'in ayrılmasından sonra forvet hattına takviye yapmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş 'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sky Sport muhabiri Kaveh Solhekol, Shanghai SIPG forması giyen Asamoah Gyan'la ilgilenen takımlar arasında Beşiktaş'ın da olduğunu öne sürdü. Brezilyalı golcü Hulk'un transferi sonrasında takımdan ayrılması beklenen Shanghai SIPG forması giyen Ganalı golcü Asamoah Gyan'ın yeni durağı Türkiye olabilir.

Kalede Tolga Zengin isyanı çıktı

30 yaşındaki forvetin menajeri Samuel Anim Addo, "Kulüple Gyan'ın kiralanması konusunda konuştuk ve anlaşmaya vardık" dedi.

Asamoah, bu sezon Shanghai SIPG formasıyla şu ana dek 14 resmi maçta 3 gol kaydetti.

Beşiktaşlı oyuncu trafik kazası geçirdi!

2. BOMBA FRANSIZ STOPER!

İngiltere basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş Liverpool'lu defans oyuncusuna teklif yapmaya hazırlanıyor.

3 sezon önce PSG'den 20 milyon Euro'ya Liverpool'a transfer olan Fransız stopere Türk devi Beşiktaş'ın talip olduğu iddia edildi.

Hürriyet'in haberine göre; Geçen sezon Liverpool'la Premier Lig'de 22 maça çıkıp 1 gol atan Mamadou Sakho, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 10 maç oynayıp 1 gol atmış ancak finalde ve Fransa Milli Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası'nda oynama şansını yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle UEFA tarafından aldığı ceza nedeniyle kaçırmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER