DİĞER HABERLER

Beşiktaş A2 takımına fark attı

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda A2 takımıyla antrenman maçı yaptı.

Beşiktaş A2 takımına fark attı

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında, 13 Şubat Pazar günü Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, A2 takımıyla antrenman maçı yaptı.


Teknik direktör Bernd Schuster yönetimindeki A takımının 4-0 kazandığı maçın gollerini Aurelio, Hilbert (2) ve Nobre attı.

Milli takımlarından dönen Sivok, Almeida ve Quaresma antrenman maçına katılmazken, ameliyat olan Ersan'ın tedavisine Avustralya'da devam edildiği, milli takımdan dönen İsmail Köybaşı ve Necip Uysal ile izinden dönen Simao'nun ise takımdan ayrı koşu yaptıkları bildirildi.

Sakatlıkları bulunan Guti, Nihat ve Cenk'in takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde koştuğu, bağırsak enfeksiyonu geçiren İbrahim Üzülmez'in ise tedavi olduğu için antrenman maçında yer alamadığı duyuruldu.

Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER