BEŞİKTAŞ

Beşiktaş 22 günde 6 kritik maça çıkacak

Milli ara sonrası ligde 4, Avrupa Liginde ise 2 maça çıkacak olan Beşiktaş için zorlu süreç, Yeni Malatyaspor mücadelesi ile başlıyor.

Beşiktaş 22 günde 6 kritik maça çıkacak

Beşiktaş'ta kritik süreç başlıyor. Bursaspor beraberliğiyle milli araya giren siyah-beyazlıları 22 günlük dönemde yoğun bir süreç bekliyor.

Milli aradan sonra 37 güne 10 maç sığdıran Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte tekrar yoğun bir maç trafiğine girecek. Kartal bu süreçte ligde 4, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 olmak üzere 6 maça çıkacak.

ÖNCE YENİ MALATYA SONRA FENERBAHÇE : Beşiktaş ligde yarın Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ardından 24 Eylül'de bu kez Kadıköy'de Fenerbahçe ile çok zorlu bir maça çıkacak. Kartal ardından 29 Eylül'de Kayserispor'u ağırlayacak. Kartal Kayseri maçının ardından 7 Ekim'de Konyaspor'un konuğu olacak. Beşiktaş Avrupa Ligi'nde ise 20 Eylül'de Sarpsborg'la ilk maçına çıkacak. 4 Eylül'de ise İsveç'te Malmö'nün konuğu olacak.

Beşiktaş’a Japonlar'ın hediyesi yine bir Japon!

"YENİ MALATYASPOR MAÇI DÖNÜM NOKTAMIZ" : Beşiktaş'ın yıldız ismi Pepe, Yeni Malatyaspor maçının kendileri için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Portekizli yıldız, "Milli aradan sonra bambaşka bir takım olacağımıza inanıyorum. Son 2 maçta istemediğimiz puanlar kaybettik. Bunları telafi etmek istiyoruz. Kendi evimizde iyi bir sonuç alacağız" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER