Benfica'nın hedefinde Danilo var!
Brezilya'nın Santos takımında gösterdiği performans ile büyüleyen Danilo'ya en büyük ilgi Benfica'dan.
Globoesporte'nin haberine göre Aguila 19 yaşındaki oyuncuyu yakından takip ediyor ve Lizbon kulübünden bir temsilci geçen hafta Santos'a ön teklif yapmak için Brezilya'ya gitti. Danilo'nun bonservisi Santos ile DIS arasında paylaşılmış durumda ve zaten Ganso'nun geleceği nedeniyle araları mayhoş olan iki tarafın bu anlaşma nedeniyle daha da bozulabileceği öne sürülüyor.
Santos ve yatırım şirketi Aguila'nın boservisinde yüzde 37.5'eş hisseye sahip, geri kalan yüzde 25 ise oyuncunun ilk kulübü America MG'ye ait. DIS ile Benfica arasındaki pazarlık 10 milyon avro civarında dolaşırken Santos satış payının 20 milyon avro değerinde olduğunu iddia ediyor.
Santos'un futbol direktörü Pedro Luiz Nunes Conceicao oyuncularına gösterilen ilgiyi doğrularken henüz hiçbir resmi teklif yapılmadığını sözlerine ekledi.
Danilo dikkatleri ilk kez U20 Güney Amerika Şampiyonası ve ardından Copa Libertadores'in grup aşamalarında çekti. Süratli defans oyuncusu son 16'ya kalan Santos'ta üç gol attı ve Çarşamba akşamı Meksika'nın America takımı ile karşılaşmaya hazırlanıyor.