Belletti futbolu bırakmaya hazırlanıyor
35 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, yaşadığı sakatlıklardan dolayı futbola devam etmeme kararı alabilir.
Brezilyalı gazeteci Fabio Pizzato'un iddiasına göre Barcelona ve Chelsea'nin eski oyuncularından Juliano Belletti futbolu bırakmayı düşünüyor.
Fluminense tarafından art arda yaşadığı sakatlıklardan sonra serbest bırakılan tecrübeli futbolcu bu ayın başlarında Ceara'yla sözleşme imzalamıştı. Aşil tendonunda yaşadığı sorundan hala kurtulamayan Belletti, kramponlarını asmayı düşünebilir.
Arena Spor TV'ye konuşan Pizzato konu hakkında "Belletti bir sözleşme imzaladı ama idmanlara katılmadı. Benim aldığım bilgiye göre kendisi artık futbolu bırakmayı düşünüyor. Aşil tendonunda bir sorun var ve bu ona uzun süredir acı veriyor." ifadelerini kullandı