GALATASARAY

Belhanda'nın bileti kesildi! Yerine o geliyor

Ligde ve Avrupa'da üst üste kötü sonuçlar alan Galatasaray'da teknik direktörü Fatih Terim ocak transfer döneminde takıma büyük bir neşter vurmayı planlıyor. Birçok isimle yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı ekipte bu isimlerden biri de Belhanda olarak dikkat çekiyor. Faslı yıldız yerine 10 numara arayışlarını hızlandıran Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası.

Belhanda'nın bileti kesildi! Yerine o geliyor - Sayfa 1

Fatih Terim, ara transfer dönemi hazırlıklarına şimdiden başladı. Takıma katılan yeni isimlerin yanı sıra bazı eski oyuncularla da yollarını ayırmayı planlayan Aslan'da performansı en çok eleştirilen isimlerden biri de Faslı oyuncu Younes Belhanda.

Belhanda'nın bileti kesildi! Yerine o geliyor - Sayfa 2

Yaşanan olaylar sonrası son günlerde takımdan gönderileceği yönünde haberler çıkan Faslı oyuncunun geleceği henüz netleşmemişken, Sarı-Kırmızılılar'da sürpriz bir 10 numara harekatı yaşanıyor. 

Belhanda'nın bileti kesildi! Yerine o geliyor - Sayfa 3

Devre arasında hızlı bir kanat oyuncusu ve Younes Belhanda'nın yerine 10 numara arayan Galatasaray'da idari direktör Şükrü Hanedar'ın Mario Götze'nin babasıyla yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasından sonra sürpriz bir iddia daha gündeme geldi.

Belhanda'nın bileti kesildi! Yerine o geliyor - Sayfa 4

Muslera'nın, gazeteci arkadaşı Rafael Mendez, Galatasaray'ın PSV'den ayrılmak isteyen Gaston Pereiro'nun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade edildi.