DİĞER HABERLER

Beklenmedik şekilde yarışı kaybeden jokeye 60 gün ceza

Lion Master isimli safkanla katıldığı Şartlı-2 mücadeleyi, son metrelere kadar tutarak gelmesine rağmen beklenmedik bir şekilde kaybeden jokey Ahmet Arslan, Komiserler Kurulu kararı ile 60 Gün ceza aldı.

Beklenmedik şekilde yarışı kaybeden jokeye 60 gün ceza

Şanlıurfa’da 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bindiği Lion Master isimli safkanla katıldığı Şartlı-2 mücadeleyi, son metrelere kadar tutarak gelmesine rağmen beklenmedik bir şekilde kaybeden jokey Ahmet Arslan, Komiserler Kurulu kararı ile 60 Gün ceza aldı.

Kurul akşam yayınladığı raporda kararını şu şekilde duyurdu; ‘Şanlıurfa at yarışlarında 07.01.2019 tarihinde 1. koşuda 4 numaraya kayıtlı LION MASTER isimli atın jokeyi Ahmet ARSLAN’ın 6132 Sayılı At Yarışları Kanunu ve Yönetmeliğinin122. Maddesinin (2). bendi gereği atını koşuyu kazanmak amaç ve çabası ile koşturmamak ve yarış dürüstlüğüne aykırı hileli davranışı sebebiyle 1.839,00 TL. (Binsekizyüzotuzdokuz) (4/b-3) para cezası ile 60 (Altmış) gün (4/c) süreyle tribün ve eklentileri dışında yarışlarla ilgili yer ve tesislere girmekten ve sanat icrasından geçici olarak yasaklanmasına; gün cezası kararının Yüksek Komiserler Kuruluna teklif edilmesine, kesin karar gelinceye kadar cezanın 10.01.2019 tarihinden tedbiren başlatılmasına karar verilmiştir.’

Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Quaresma krizi çözüldü

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER