DÜNYADAN FUTBOL

Bayern farkı yeninde 8 yaptı!

Bayern Münih, deplasmanda Hannover 96’yı Thomas Müller'in penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti.

Bayern farkı yeninde 8 yaptı!

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 17. hafta karşılaşmaları sonunda Hannover 96'yı 1-0 yenen Bayern Münih, ilk yarıyı en yakın takipçisi Borussia Dortmund'un 8 puan önünde lider bitirdi.

Bu sezon 15. galibiyetini elde eden lider Bayern Münih, puanını 46'ya yükseltti. Bavyera ekibi, 2. sıradaki Borussia Dortmund’un deplasmanda Köln'e 2-1 yenilmesiyle rakibiyle arasındaki puan farkını 8'e çıkardı.

Köln’ün gollerini Simon Zoller ve Anthony Modeste atarken, Borussia Dortmund’un tek golü Sokratis Papastathopoulos'dan geldi. Zirve yarışında ağır bir darbe alan Borussia Dortmund 38 puanla 2. sırada bulunuyor.

Hertha Berlin, konuk ettiği Mainz'ı 34. dakikada Vladimir Darida ve 54. dakikada Salomon Kalou'nun kaydettiği gollerle 2-0 yendi. 10. galibiyetini alan Hertha Berlin, ilk yarıyı beklentilerin üstünde bir performansla 32 puanla 3. sırada bitirdi.

Stuttgart sahasında ligin güçlü takımlarından Wolfsburg’u 3-1 mağlup etti. Ligde kalma mücadelesinde önemli 3 puanı hanesine yazdıran Stuttgart’ın gollerini, Daniel Didavi (2) ve Filip Kostic attı. Wolfsburg’un tek golü Maximilian Arnold’dan geldi. Puanını 15’e yükselten Stuttgart, aynı puanla 16. sırada yer alan Werder Bremen’in önünde 15. sıraya yükseldi.

Bayern Münih’e 1-0 mağlup olan Hannover 96, 14 puanla 17’inci, Schalke 04’e Eric Macim Choupo Moting’in golüyle 1-0 mağlup olan Hoffenheim ise 13 puanla 18. sırada yer alıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER