FENERBAHÇE

Başkan Ali Koç'tan derbi açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Koç'tan derbi açıklaması - Sayfa 1

"O kadar çok sorun var ki beraber çalışmalıyız. Bütün kulüplerin hepimizi bekleyen konulara destek olmasına ihtiyacımız var. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olarak, bize ne görev verilirse elimizden geleni vereceğimizi söyledim. Mehmet Sepil Başkan da elinden geleni yaptı."

Başkan Ali Koç'tan derbi açıklaması - Sayfa 2

"Avrupa'da yeni formatlar konuşuluyor, bunlardan bazıları Türk futbolunun içine gelebilir, bazıları gelmeyebilir. Türk futbolunun sorunlarında da adreslenmesi gereken konular var. Kuvvetli bir Kulüpler Birliği çok önemli. Haftaya da görev dağılımları yapılacak ve el birliği ile, omuz omuza, yapıcı rekabet ile tüm paydaşların çıkarlarını en optimum sonuçları verecek uygulamaları, çözümleri gerçekleştiririz."

Başkan Ali Koç'tan derbi açıklaması - Sayfa 3

Derbiye lider çıkacağız, inşallah lider bitireceğiz. Her sene 6 derbi var, bu da onlardan biri. Bu derbiyi kazanınca ne şampiyon oluyorsunuz, kaybedince de şampiyonluk ihtimali kaybolmuyor, 3 puanlık maç Derbilerin keyfi başka.

Başkan Ali Koç'tan derbi açıklaması - Sayfa 4

"Sakatlıklar talihsiz anda geldi ama kadro genişliğimiz, bu yoğun maç trafiğinde, kovid kapma ihtimaline de baktığımızda alternatifli bir kadro kurduk. İnşallah meyvelerini derbide toplarız."