Basında transfer iddiaları - 27 Haziran 2013)
Türk basınında günün çarpıcı transfer haberleri.. >>
Türk basınında günün çarpıcı transfer haberleri.. >>
TOLGA YOLDA Beşiktaş'ın kaleci transferindeki 1 numaralı adayı Trabzonspor'un kaptanı. Ekonomik olarak zorda olan Karadeniz ekibi 4.5 milyon euro'ya kadar indi. Kartal, "En fazla 3" dedi. Anlaşma yakın.
FENER'İN SON KARARI YANAL Sarı-Lacivertliler, nihayet son kararını verdi. Fenerbahçe’nin yeni teknik patronu Ersun Yanal oldu. Deneyimli hocayla 2+1 sözleşme imzalanacak. (FANATİK)
İLK HEDEF ELMANDER UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezaların ardından Timsah'a tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme fırsatı doğdu. Yeşil-Beyazlılar, hemen transferde gaza bastı. Timsah’ın hedefinde öncelikli olarak Galatasaray’ın İsveçli yıldızı Johan Elmander bulunuyor. Yeşil-Beyazlı yöneticilerin 32 yaşındaki oyuncu için Sarı-Kırmızılı kulüple görüşmeleri hızlandırdığı öğrenildi. (FANATİK)