FUTBOL

Basında transfer iddiaları (19 Ocak 2014)

Henry, Drogba'yı Amerika'ya çağırdı... Beşiktaş'ın hedefindeki Lescott'un durumu yarın belli olacak... Trabzonspor'da Maxi Lopez imzaya yakın... Milan'ın teknik direktörü Seedorf, milli takımdan arkadaşı Sneijder'i istiyor... İşte basında transfer iddiala

Basında transfer iddiaları (19 Ocak 2014) - Sayfa 1

Henry, Drogba'yı Amerika'ya çağırdı... Beşiktaş'ın hedefindeki Lescott'un durumu yarın belli olacak... Trabzonspor'da Maxi Lopez imzaya yakın... Milan'ın teknik direktörü Seedorf, milli takımdan arkadaşı Sneijder'i istiyor... İşte basında transfer iddiaları:

Basında transfer iddiaları (19 Ocak 2014) - Sayfa 2

Amerika'ya çağırdı Futbolun efsane isimlerinden Thierry Henry, Drogba'yı Amerika'ya davet etti. ABD Futbol Ligi'nde New York Red Bulss forması giyen Fransız yıldız, "Drogba, ABD'ye futbol oynamaya gelirse bu ligin geleceği açısından çok önemli bir fırsat olur" dedi. (FOTOMAÇ)

Basında transfer iddiaları (19 Ocak 2014) - Sayfa 3

10 numara iddiası Southampton'da oynayan Gaston Ramirez'in menajeri Betancourt'tan sürpriz açıklama geldi. Betancourt, "Roma ile Gaston için temasım olmadı. Bunu rahatlıklar söyleyebilirim. Bizim için şu anda Galatasaray ve Crystal Palace gündemde... İki kulüp de benimle Gaston için görüştü" dedi. (FOTOMAÇ)

Basında transfer iddiaları (19 Ocak 2014) - Sayfa 4

Gomis'e yıllık 2 milyon euro Ara transfer döneminde takımı takviye etmek isteyen Beşiktaş, diğer yandan da forvet arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, bu konuda bir çok Avrupa ülkesindeki oyuncularla görüşmelerde bulunurken; Fransa'da neredeyse tüm basın organları Beşiktaş'ın Bafetimbi Gomis ile ilgilendiği haberleri ile çalkalanıyor. (FOTOMAÇ)