Basında transfer iddiaları (13 Ocak 2014)
İşte günün transfer iddiaları (13 Ocak Pazartesi)
Spor gazetelerin yine birbirinden çarpıcı iddialar ortaya attı.
G.SARAY - VİDİC GÖRÜŞMESİ Galatasaray, Manchester United'ın yıldız stoperi Vidic'i kadrosuna katmak üzere. sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Galatasaray oyuncunun gelirim yanıtından sonra görüşmelerini sıklaştırdı. Öyle ki ilk görüşme geçtiğimiz hafta Manchester Piccadilly Hilton Oteli'nde gerçekleşti bile.
İŞTE O FOTOĞRAF Burada Galatasaray'ın bu transfer için yetkilendirdiği Muzzi Özcan ve Vidic'in temsilcileri transferle ilgili detayları konuştu. Manchester United'ın yıldız oyuncuyu devre arasında bırakmak için 1 milyon sterlin isteyeceği aktarılıyor. Bu rakam konusunda Galatasaray'ın da bir itirazı bulunmuyor. Artık herşey son görüşmelerden çıkacak sonuca ve takımdan gönderilecek oyuncuların durumuna bağlı. (Milliyet)
TORAMAN'IN YENİ ADRESİ... Sivasspor’UN hedefindeki isim Beşiktaş’ta gözden çıkarılan tecrübeli stoper İbrahim Toraman. Deneyimli savunmacıyla bir görüşme gerçekleştiren Sivasspor cephesinin olumlu yanıt aldığı belirtilirken, tarafların arasında kalan küçük pürüzlerin de giderilmesi halinde bu transferin birkaç güne kadar netleşmesi bekleniyor. (Fanatik)