FUTBOL

Basında günün transfer bombaları...

Son aday santa crus -fotospor fenerbahçe’nin güiza’nın yerine uygun görülen son aday manchester city’in paraguaylı golcüsü santa cruz oldu. sezon başında blackburn’den m.city’e 21 milyon euro’ya transfer olan cruz, bu sezon 23 maça çıktı ve sadece 4 gol atabildi. yani güiza’dan fazla bir...

Basında günün transfer bombaları... - Sayfa 1

Son aday Santa Crus -FOTOSPOR Fenerbahçe’nin Güiza’nın yerine uygun görülen son aday Manchester City’in Paraguaylı golcüsü Santa Cruz oldu. Sezon başında Blackburn’den M.City’e 21 milyon Euro’ya transfer olan Cruz, bu sezon 23 maça çıktı ve sadece 4 gol atabildi. Yani Güiza’dan fazla bir artısı yok. Futbolcunun şimdiki bonservisinin 10 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

Basında günün transfer bombaları... - Sayfa 2

Kapı gibi forvet -FOTOSPOR İtalyan medyasına göre Galatasaray Juventus’un gözden çıkardığı Amauri için devreye girdi. 1.88 boyunda ve 30 yaşındaki golcü kiralanacak Foveti güçlendirmek isteyen Galatasaray, Juventus'un gözden çıkardığı Carvalho de Oliveira Amauri'yi gündemine aldı. Teknik direktör Rijkaard'ın Milan Baros'un yanına kaliteli bir forvet istemesiyle harekete geçen başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in golcü oyuncunun menajerinden olumlu cevap aldığı ve randevulaştığı öğrenildi. Juventus'lu yöneticiler ile pazarlık sırasında fiyatın yüksek olması halinde kiralama formülünü gündeme getireceği iddia edildi.

Basında günün transfer bombaları... - Sayfa 3

Gözler Jelaviç'te -FOTOMAÇ Marko Panteliç'in yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden vazgeçen Trabzonspor, Hırvat Milli Takımı'nın golcüsü Nikica Jelaviç ile anlaşmanın yollarını arıyor. Rapid Wien'li futbolcuyla şu ana kadar yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Basında günün transfer bombaları... - Sayfa 4

Kallström'den Cimbom'a evet -FOTOSPOR İsveçli orta saha oyuncusunun menajeri eski G.Saraylı Roger Ljung’un çabaları olumlu sonuç verdi. Haldun Üstünel, haftaya resmi imzayı attırmaya gidiyor Kallström için bir süredir girişimde bulunan Cimbom, Lyon’un 9 milyon Euro istemesi üzerine hız kesmişti. Bu sırada devreye eski G.Saraylı futbolcu Roger Ljung sokuldu. İsveçli ön liberonun menajerlerinden biri olan Ljung, Sarı-Kırmızılılar’a müjdeli haberi dün verdi. BONSERVİS bedelinin 5-6 milyon Euro düzeyine çekilebileceğini bildiren Ljung, 28 yaşındaki oyuncunun da G.Saray’da oynamayı istediğini söyledi. Bu gelişme üzerine yönetici Haldun Üstünel’in Lyon ile görüşmek üzere Fransa’ya, sonra da futbolcuyu bitirmek için İsveç’e gitmesi kararlaştırıldı.