FUTBOL

Basında bomba transfer iddiaları

Yıldırım'ın şifresi amrabat aziz yıldırım cuma günü metris'te sinan engin'e transferdeki en büyük hedefini açıkladı: nordin mrabat... sebebi basit... hem çok iyi bir oyuncu hem de g.saray çok istese de onu alamadı.(amk)

Basında bomba transfer iddiaları - Sayfa 1

YILDIRIM'IN ŞİFRESİ AMRABAT Aziz Yıldırım cuma günü Metris'te Sinan Engin'e transferdeki en büyük hedefini açıkladı: Nordin Mrabat... Sebebi Basit... Hem çok iyi bir oyuncu hem de G.Saray çok istese de onu alamadı.(AMK)

Basında bomba transfer iddiaları - Sayfa 2

ASLAN'IN AŞKI ARSHAVİN Fatih Terim, Başkan Aysal'a, "Onu istiyorum" dedi, yönetim Rus yıldız için yoğun bir çalışma içine girdi. Sözleşmesi 2013'te biteceği için golcüyü satma fikrine sıcak bakan Arsenal ile önümüzdeki günlerde resmi temasın kurulacağı öğrenildi.(FANATİK)

Basında bomba transfer iddiaları - Sayfa 3

CARDOZO'DAN ŞOK HABER! PSG, Galatasaray'ın bir süredir renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği Paraguaylı golcüyü bitirmeye çok yakın.(TAKVİM)

Basında bomba transfer iddiaları - Sayfa 4

FIRTINA'YA CAREW ÖNERİSİ İngiltere'nin West Hamkulübüyle sözleşmesini feshedip boşa çıkan Norveçli golcü için menajeri, bordo-mavili yönetimle temasa geçti. Carew yıllık 1.3 milyon euro garanti para istiyor.(FOTOMAÇ)