BAŞAKŞEHİR

Başakşehir tur avantajını kaybetti

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Medipol Başakşehir, İngiliz ekibi Burnley ile karşılaştı. Rakibiyle golsüz berabere kalan Başakşehir, tur avantajını kaybetti.

Başakşehir tur avantajını kaybetti

Başakşehir, İstanbul'da Burnley ile 0-0 berabere kaldı. Temsilcimizin UEFA'da yoluna devam etmek için İngiltere'de kazanaması ya da gollü beraberlik elde etmesi gerekiyor.

GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın iki yarısında da ekipler tutuk bir futbol oynadı. Pozisyon yakalamakta zorlanan Başakşehir ve Burnley 0-0'lık beraberliğe razı oldu.

İngiliz ekibi aldığı beraberlikle evine avantajla dönmüş oldu.

Medipol Başakşehir turu rövanşa bıraktı. Rövanş, 16 Ağustos'ta İngiltere'de oynanacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

18' Medipol Başakşehir atağında, Emre Belözoğlu'nun sol kanattan ön direğe doğru gönderdiği topa Bajic dokunamadı.

30' Başakşehir, gole yaklaştı. Visca'dan aldığı topla sağ kanatta buluşan Caiçara, ceza sahasına girdi. Brezilyalı futbolcu, karşısındaki rakibine rağmen sağ çaprazdan meşin yuvarlağa çok sert vurdu. Kaleci Joe Hart'tan dönen topu savunma uzaklaştırdı.

36' Sağ taraftan Visca'nın kullandığı kornerde Da Costa, penaltı noktasına yakın bir bölgede topa kafayı vurdu. Kaleci Joe Hart, üzerine gelen meşin yuvarlağı kornere çeldi.

62. dakikada Başakşehir mutlak gol fırsatından yararlanamadı. Edin Visca'nın cezasahası sağ içine kafayla bıraktığı topla Milos Jojic buluştu. Sırp oyuncunun vuruşunda top, sağ direğin hemen8 yanından auta gitti.

85', Edin Visca, Bajic'in penaltı noktası yakınına bıraktığı topu dönerek kaleye gönderdi. Top defansa çarpıp az farkla üstten kornere gitti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER