DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona ve Real yine karşı karşıya!

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin İspanyol oyuncusu David Silva için Real Madrid ve Barcelona'nın sıraya girdiği iddia edildi.

Barcelona ve Real yine karşı karşıya!

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Manchester City forması giyen İspanyol yıldız David Silva'nın gösterdiği performans La Liga ekiplerinden Real Madrid ve Barcelona'nın iştahını kabarttı.

Daily Mail'de yer alan habere göre, son olarak Manchester United maçında oyunu domine eden ve deplasmanda alınan 6-1 'lik galibiyette büyük payı olan Silva için Pep Guardiola ve Jose Mourinho'nun şimdiden girişimlere başladığı yazıldı.

Real ve Barça'nın, bu sezon EURO 2012 Grup Elemeleri maçlarının 8'inin sadece 4'ünde forma giyen ve bunların da 1 tanesinde ilk 11 başlayabilen İspanyol oyuncu için, tekrar İspanya'ya dönmesinin milli takım kariyeri açısından da olumlu olacağını belirterek futbolcunun aklını çelmeye çalıştığı iddia edildi.

2010 yaz transfer döneminde de iki İspanyol devinin listesinde olduğu belirtilen Silva, 24 milyon sterline Valencia'dan Manchester City'ye transfer olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER