ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barçalı yıldızdan <font color='#FF0000'>şok haber!</font>

Şampiyonlar Ligi F Grubu'ndaki Benfica - barcelona karşılaşmasının 77. dakikasında Carles Puyol çok talihsiz bir sakatlık yaşadı

Barçalı yıldızdan <font color='#FF0000'>şok haber!</font>
Şampiyonlar Ligi F Grubu'ndaki Benfica - Barcelona karşılaşmasının 77. dakikada Carles Puyol çok talihsiz bir sakatlık yaşadı.  
 
Deneme

Girdiği 2'li mücadelede acı içinde yerde kıvaranan oyuncuya hemen sağlık ekipleri müdahale etti. Oyuna devam edemeyen 34 yaşındaki futbolcunun kolunun kırıldığı öğrenildi.
 
Puyol 6 hafta yok!

Benfica maçında yaşadığı talihsiz sakatlıkla sol dirseği çıkan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Carles Puyol'un, 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan Benfica-Barcelona maçında yaşadığı talihsiz sakatlıkla sol dirseği çıkan Barcelona'nın yıldızfutbolcusu Carles Puyol'un, 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. 

Barcelona'nın deplasmanda Benfica'yı 2-0 yendiği maçın 77. dakikasında yaşanan olayda, rakibin korner atışında savunmada kafaya çıkan fakat ters bir şekilde düşen Puyol'un sol dirseğinde kemik çıkması meydana gelmiş ve hemen oyundan alınmıştı. Doktorlar, İspanya Milli Takımı'nın da oyuncusu olan Puyol'un en az 6 hafta oynayamayacağını açıkladı. 

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon 3. sakatlığını yaşadı.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER