DÜNYADAN FUTBOL

Barca ve Valencia'dan özür dilediler!

Valencia ve Barcelonalı futbolcuların doping yaptığını iddia eden yerel bir radyo iki kulüpten de özür diledi.

Barca ve Valencia'dan özür dilediler!
İspanya La Liga ekiplerinden Valencia ve Barcelonalı futbolcuların doping yaptığını iddia eden yerel bir radyo, gelen tepkiler üzerine iki kulüpten de özür diledi.


İspanya'da bir radyonun, dopingle ilgili suçlama imasında bulunduğu Barcelona ve Valencia kulüpleri sert tepki gösterdi.

COPE adlı radyonun geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan bir programında ortaya atılan iddiada, Real Madrid Kulübünün İspanya Futbol Federasyonu'na başvuracağı ve gerek hakemler gerekse dopingle ilgili en üst düzey kontrol isteyeceği ileri sürülürken, bisiklet sporundaki doping skandallarına karışan doktor Eufemiano ile bağlantı kurularak Barcelona ve Valencia kulüplerine yönelik doping suçlamalarında bulunulmuştu. İddialara karşı hemen yazılı açıklama yapan Barcelona ve Valencia kulüpleri, adlarının dopingle birlikte kullanılmasından rahatsızlık duyduklarını ve radyoya karşı yasal işlemlerin başlatılması için gerekli çalışmaları başlattıklarını açıkladılar.

Konuyla ilgili görüşü sorulan Barcelonalı futbolcu Gerard Pique, ''Yalan iddialar. Biz rahatız ama bizi dopingle suçlayanlar ateşle oynuyor. Sadece beslenme uzmanlarının bize verdikleri vitaminleri alıyoruz'' şeklinde konuştu.

Bu arada, COPE radyosu gelen tepkiler üzerine her iki kulüpten ve taraftarlarından özür dilemek zorunda kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER