ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barça Devler Ligi'ne fırtına gibi başladı

İspanyol devi Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puan ile başladı. Barca Panathinaikos'a fark attı...

Barça Devler Ligi'ne fırtına gibi başladı

Hafta sonu ligde sahasında Hercules'e boyun eğerek büyük bir şok yaşayayn Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk grup maçında Panathinaikos'u farklı yenerek moral tazeledi.

Maça Barcelona oldukça istekli başladı ve ilk dakikadan itibaren oyunu Panathinaikos ceza sahasına yıkmayı başardı. Ancak 20'inci dakikada ani gelişen Panathinaikos atağında savunmanın arkasına çok iyi sarkan Sidney Govou düzgün bir vuruşla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Barcelona bu gole 22'inci dakikada Messi ile cevap verdi. Xavi'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Messi, şık bir aşırtma vuruşla skoru eşitledi, 1-1. 33'üncü dakikada Xavi'nin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topu önünde bulan David Villa enfes bir vole ile topu filelere gönderdi, 2-1. 45'inci dakikada muhteşem verkaçlarla ceza sahasına sokulan Messi, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla ilk yarının skorunu ilan etti, 3-1.

İkinci yarıda da oyunun tüm kontrolü Barcelona'nın elindeydi. 54'üncü dakikada Busquets'in ceza sahasında Kante tarafından düşürüldüğü pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen messi'nin vuruşunda kaleci Tzorvas gole izin vermedi. 77'inci dakikada Xavi'nin vuruşunda kaleciden dönen topu ağlara gönderen pedro skoru 4-1'e getiren isim oldu. 90'ıncı dakikada Messi'nin ceza sahasına ortaladığı topa kafayı vuran Dabi Alves maçın skorunu ilan etti, 5-1.

Bu galibiyetle Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde gruplara 3 puanla başladı.

:   Etiket:
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER