TÜRKİYE KUPASI

Balıkesirspor'un kaptanı zaferi anlattı

Balıkesirspor'un takım kaptanı Muhammet Reis, açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor'un kaptanı zaferi anlattı
Balıkesirspor'un takım kaptanı Muhammet Reis, Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 3-1 yenerek üst tura yükseldikleri maça ilişkin önemli açıklamalar yaptı.. 
 
Balıkesirspor'un takım kaptanı Muhammet Reis, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 3-1 yenerek üst tura yükseldikleri maça ilişkin, "İlk yarının ardından soyunma odasına girdiğimizde maç 0-0 gibi devam etmeye, mücadeleye karar verdik. Bu mücadele bize turu getirdi" dedi.

Balıkesirspor, PTT 1. Lig'de pazar günü yapacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör İsmail Ertekin gözetiminde tesislerde yapılan antrenmanda, futbolcuların neşeli oldukları görüldü.

Trabzonspor alt yapısından yetişen takım kaptanı Muhammet Reis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi mücadeleyle turu geçen taraf olduklarını söyledi.  
 
Trabzonspor'un alt yapısından yetişen bir oyuncu olarak dünkü maçın kendisi için büyük önem taşıdığını dile getiren Muhammet, şunları kaydetti:

"Minik takımdan A takıma kadar yükselmiş ama o formayı giyememiş bir oyuncu olarak beni ekstra motive etti. Dün de bütün takım olarak inanılmaz mücadele verdik. İlk yarıda 3-1'i yakaladık. İkinci yarıda oyunu tuttuk. Rakibin ciddi pozisyonu olmadı. İyi bir kura ile büyük bir takımı daha buraya getirip aynı başarıyla gruplara kalmayı istiyoruz."

Muhammet Reis, ilk yarının ardından soyunma odasına girdiklerinde hem heyecanlı hem de mutlu olduklarını belirterek, "Yenebileceğimizi konuştuk. Yediğimize benzer şekilde yan ve duran toplardan gol yiyebileceğimizi bu konuda daha dikkatli olmamız gerektiğini konuştuk. Soyunma odasına girdiğimizde, maç 0-0 gibi devam etmeye, mücadeleye karar verdik. Bu mücadele bize turu getirdi" ifadesini kullandı.

Takım oyunuyla bu başarıyı yakaladıklarını dile getiren Reis, şöyle devam etti:
"Orduspor maçından sonra iyi bir hava yakalamıştık. Avrupa ve Türkiye'de başarılı bir takımı yenmek morallerimizi daha da yükseltti. Trabzonspor maçını burada bırakıyoruz. Karşıyaka maçına odaklandık. Hafta sonunda da İzmir ekibini yenmek istiyoruz."

Gol krallığında 8 golle ilk sırada bulunan Muhammet, "Bunda takım arkadaşlarımın payı büyük. Zaten Balıkesirspor'da bu olgu olduğu için başarı geliyor. İnşallah böyle devam eder. Ligde, sezon başında belirlediğim 15 gol hedefine ulaşmak istiyorum" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER