YEREL HABER

Balıkesirspor'da transfer çalışmaları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Balıkesirspor Kulübü'nün yöneticileri, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Balıkesirspor'da transfer çalışmaları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Balıkesirspor Kulübü'nün yöneticileri, Adıyamanspor'dan Hüseyin Yakup Düz'ü transfer ederken, 5 futbolcuyu ise çeşitli takımlara kiralık olarak vermeyi kararlaştırdı.
 
 
Balıkesirspor Teknik Direktörü Mesut Dilsöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dış transferde Adıyamanspor'dan Hüseyin Yakup Düz ve kulübüyle anlaşma sağlandığını bildirdi.

Yeni transferlerinin çok yönlü bir futbolcu olduğunu ifade eden Dilsöz, ''Bu futbolcuyu sezon başında da renklerimize bağlamayı çok istemiştik. Ancak, kulübüyle anlaşma sağlanamamıştı. Kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Şampiyonluk yolundaki mücadelemize katkı sağlayacak bir futbolcu'' dedi.

Dilsöz, teknik kadro olarak yönetime verdikleri rapor doğrultusunda, kadroda bulunan Sinan Uzun ve Emre İşçiler ile altyapıda yetişen ve profesyonel kadroya dahil edilen Furkan Çil, Kartal Öztaşkın ve Yusuf Nuyan'ın, kendilerini geliştirmeleri amacıyla oynayabilecekleri takımlara kiralık olarak verilmelerinin kararlaştırıldığını kaydetti.

Mesut Dilsöz, yılbaşı izni verilen futbolcuların 2 Ocak 2012'de toplanarak, aynı gün kamp için Antalya'ya hareket edeceklerini belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER