Balıkesirspor Boluspor'a yenildi
Transferin flaş takımı Balıkesirspor'un Boluspor karşısındaki görüntüsü taraftarlarını üzdü.
Sezon hazırlıklarını Bolu'nun Karacasu beldesinde sürdüren Balıkesirspor ile Boluspor hazırlık maçı yaptı.
İdris Bülent Soysal, Ulaş Aydoğan ve Taner Şanlı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Balıkesirspor, Emrullah Şalk, Kulusic, Nuno, Uğur, Keremcan, Santos, İlhan, Alanzinho, Sercan, Gökhan ve Vargas'dan oluşan ilk 11 ile çıktı.
Boluspor ise sahada, Özkan, İshak, Bilal, Ali Dere, Nurettin, Kibong, Emre, Serkan, İsa, Mehmet ve Kenan'dan oluşan ilk 11 ile mücadele etti.
henüz 2. Dakikada penaltı kazanan Boluspor, Kenan Şahin'in golü ile skoru 1-0'a taşıdı.
Balıkesirspor'un yeni transferlerininde sahneye çıktığı maçta, 16. Dakikada Gökhan Ünal skoru 1-1 yaptı. Daha sonra bir kez daha öne geçen Boluspor, 44. dakika Emre Kılınç ile 2-1 öne geçti. Boluspor bu golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısında da başka gol olmayınca, Boluspor, Balıkesirspor'u 2-1 mağlup etti.